Cadeautip voor coffee lovers: een volautomatische espressomachine van Philips

Gepubliceerd op 7 december 2023 door ELLE Partner
Cadeautip voor coffee lovers: een volautomatische espressomachine van Philips ©Philips

Het mooiste cadeau dat je een koffieliefhebber kan geven? De geur van versgemalen koffiebonen - elke dag opnieuw. Dat kan in de vorm van een volautomatische espressomachine, waarbij één druk op de knop volstaat voor het creëren van de favoriete koffie van je secret santa

De kans is groot dat zich in je naaste kring meer dan een coffee lover bevindt. Uit onderzoek komt immers naar voren dat koffiedrinken het nummer één ochtendritueel blijft onder Belgen, gevolgd door een scroll sessie op de smartphone uiteraard. Daarnaast blijkt dat de populairste koffie in België - en de rest van de wereld - de cappuccino blijft. En het bereiden van een barista-waardige cappuccino wordt kinderspel met één druk op de knop dankzij de volautomatische espressomachine van Philips.

Thuisbarista

Met de Philips LatteGo 5400 Series, kan je thuis tot twaalf verschillende koffiespecialiteiten zetten. Dankzij duurzame keramische molens en het unieke melkschuimsysteem brouw je bovendien verse koffie van baristakwaliteit met een zijdezacht melkschuimlaagje. Het enige waar je zelf voor moet zorgen zijn verse koffiebonen en verse melk.

©Philips

Lief voor de planeet

Maar dat zijn niet de enige voordelen van een volautomatische espressomachine. Behalve de superieure koffiekwaliteit dankzij de verse bonen, is dergelijk koffieapparaat ook nog eens voordeliger dan een exemplaar met capsules. Zo zijn bonen goedkoper én veroorzaken ze minder afval. De planeet bewijs je dus een dienst met het geven van een volautomatische espressomachine als geschenk.

Latte lovers

Tenslotte blinkt de Philips LatteGo 5400 Series eveneens uit op het vlak van melkschuim - onmisbaar bij het bereiden van een kraakverse cappu. Het apparaat creëert immers zijdezacht en fluffy melkschuim, zowel van koemelk als plantaardige melk. De melkschuimer bestaat daarenboven uit slechts twee delen en is daarmee ook nog eens snel en gemakkelijk te reinigen.

©Philips

Dit artikel is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met Philips.

LEES OOK:
Een gezellige winter met Maisons du Monde
Zo creëer je zelf je trendy winterkapsel
Feestjurken: 25 oogverblindende kleedjes onder 100 euro

Rate this post