De beste cadeaus voor foodies

Geüpdatet op 16 november 2023 door ELLE Partner
De beste cadeaus voor foodies

De eindejaarsfeesten zijn de gelegenheid bij uitstek om ons culinair kunnen uit de kast te halen en te genieten van heerlijke gerechten. Met de producten van Cuisinart wordt koken nog eenvoudiger en smaken de feesten nog beter.

Wine Opener, het jaar afsluiten met een vleugje elegantie 

De Wine Opener van Cuisinart is het ideale accessoire voor wijnliefhebbers. Gedaan met vervelende wijnkurken die vastzitten, ons leven wordt een pak makkelijker met een simpele druk op de knop. Natuurlijke en synthetische kurken worden efficiënt verwijderd uit elke fles. Bovendien is het toestel eenvoudig oplaadbaar dus batterijen zijn overbodig. De Wine Opener wordt geleverd met een wijnstopper zodat de wijn goed bewaard blijft en een handige capsulesnijder. Alles om zorgeloos te genieten van een lekker wijntje tijdens de feesten. € 59,90

Seasoning Mill, perfecte kruiding in een handomdraai

De Seasoning Mill is een onmisbare partner om elk feestelijk gerecht op smaak te brengen. Dankzij een eenvoudige knop wordt elke bereiding perfect gekruid. Zelfs de korrelgrootte kan naar wens worden ingesteld. De platen die voor de vermaling zorgen zijn gemaakt uit duurzaam keramiek. Het recuperatiedeksel zorgt er op zijn beurt voor dat de kruiden zich niet over het hele aanrecht verspreiden. Een echte meerwaarde in elke keuken voor een evenwichtige en geslaagde combinatie aan smaken in elk gerecht. € 69,90. Beschikbaar in drie kleuren.

Mini Prep Pro, klein maar krachtig

De Mini Prep Pro van Cuisinart wil iedereen in de keuken hebben. Met een capaciteit van 900 ml is hij ideaal voor het hakken, mixen en vermalen van onze favoriete ingrediënten. Met een ultrakrachtige motor en een hoogkwalitatief mes uit roestvrijstaal is het resultaat keer op keer perfect. Dankzij het compacte design is opruimen kinderspel en het vergrendelsysteem houdt het mes veilig vast zodat alles er eenvoudig uitgegoten kan worden. Van feestelijke voorgerechten tot heerlijke desserts, de Mini Prep Pro kan het allemaal. € 69,90. Beschikbaar in twee kleuren.

Spice Grinder, de magie van verse kruiden

De Spice Grinder van Cuisinart is een echte must-have voor alle liefhebbers van exotische smaken en verse kruiden. Verse kruiden worden snel en efficiënt vermalen tot een homogeen mengsel. We kiezen zelf hoe fijn het toestel maalt door het deksel korter of langer ingedrukt te houden. Zo gaan we keer op keer voor de perfecte textuur. Met de twee bijgevoegde kommen en deksels kunnen we tal van ingrediënten vermalen, van kruiden tot noten en zaden. De beste manier om elk feestelijk gerecht van een perfecte finishing touch te voorzien. € 69,90

Met de producten van Cuisinart worden de eindejaarsfeesten extra speciaal. De Wine Opener, de Seasoning Mill, de Mini Prep Pro en de Spice Grinder maken ons leven een stuk eenvoudiger. Het zijn de ideale partners bij het maken van lekkere gerechten waarmee we familie en vrienden graag verwennen. Gun jezelf een leuk cadeautje of leg het onder de kerstboom om het plezier van koken te delen tijdens de feesten. Smakelijk eten en fijne feesten!

Dit artikel werd geschreven in nauwe samenwerking met Cuisinart.

LEES OOK:
Recept: pittige pompoensoep met gember, rode peper en kokosyoghurt
De exclusieve opening van de schaatspiste van Docks Bruxsel: daar wil iedereen bij zijn
Ready, set, party: feestkledij van Belgische makelij