Kerstmis staat weer voor de deur! Ontdek de nieuwste JBL creaties en vind jouw ideale geschenk voor de feestdagen

Geüpdatet op 14 december 2023 door ELLE Partner
Kerstmis staat weer voor de deur! Ontdek de nieuwste JBL creaties en vind jouw ideale geschenk voor de feestdagen

De gloednieuwe JBL Tour PRO 2 True Wireless-oortjes en Tour ONE M2 Bluetooth-hoofdtelefoon zijn het toonbeeld van de knowhow van de Amerikaanse fabrikant. Ze blinken uit door ongeëvenaarde ruisonderdrukking en geluidsverwerking, die ook te vinden zijn in hun nieuwe serie connected luidsprekers, JBL Authentics. De nieuwste creaties tillen het merk JBL naar ongekende hoogten in de wereld van ultra-high-performance en hypermoderne mobiele audioapparatuur. Ontdek de ultieme, intuïtieve en meeslepende audio-ervaring die JBL te bieden heeft.

De nieuwe reeks slimme luidsprekers JBL Authentics: geluid om te delen

De gloednieuwe JBL Authentics-luidsprekerserie is geïnspireerd op het erfgoed van het merk en combineert een fantastische geluidsfunctie met een prachtig, tijdloos retrodesign. Er zijn drie modellen verkrijgbaar, waarvan de JBL Authentics 500 het paradepaartje van het gamma vormt. Deze slimme luidspreker werkt met zowel Wi-Fi als Bluetooth en is voorzien van een Dolby Atmos®-functie voor een ongelooflijk intense audiobeleving.

BL Authentics 500
JBL Authentics 500 - € 629,99

Shop hier

Creëer en beheer je ideale geluidswereld in iedere situatie!

De JBL Tour PRO 2-oortjes worden geleverd met 's werelds eerste slimme oplaadcase. Dankzij zijn stijlvolle led-touchscreen kan je je muziek beheren en je geluid volledig aanpassen met een simpele touch. Je kan ook al je oproepen, berichten en socialemediameldingen in realtime ontvangen en beheren, zonder dat je je telefoon erbij hoeft te nemen. Zijn eenvoudige, vloeiende navigatie is ontworpen voor een hoge productiviteit en brengt je direct in verbinding met je prioriteiten.

Behoud een ongelooflijke luisterkwaliteit, in welke omgevingje je ook bevindt. De ANC-software (Active Noise Reduction) stelt automatisch het optimale geluid in voor je oortjes, dankzij de gepersonaliseerde gehoortest die je vanuit de case kan uitvoeren. Bovendien zorgt het ontwerp met zes microfoons van de JBL Tour Pro2 voor een kristalhelder geluid voor al je telefoongesprekken. Je kan er tot 40 uur muziek mee afspelen (10 uur op de oortjes en 30 uur aan oplaadvermogen in de case).

Een stijlvolle bontgenoot voor al je audio!

De JBL Tour ONE M2 steekt met kop en schouders boven de concurrentie uit in de categorie mobiele hoofdtelefoons. Zijn uitzonderlijke geluidsprestaties worden versterkt door een slank, elegant ontwerp dat makkelijk te dragen is. Of je nu onderweg bent, thuis of op het werk, de technologie past zich onmiddellijk in realtime aan je omgeving aan en optimaliseert je luisterervaring met ultraefficiënte ruisonderdrukking (ANC). De geavanceerde geïntegreerde stemherkenning volgt je stem, pauzeert je muziek en activeert de Ambient Aware-functie meteen tijdens een gesprek of oproep. Deze functie zorgt ervoor dat je beschikbaar blijft en aandacht hebt voor je omgeving. Bovendien is de levensduur van de batterij gewoon verbluffend: tot 50 uur bij normaal gebruik of 30 uur wanneer de ANC is geactiveerd.

De JBL Tour PRO 2 en JBL Tour ONE M2 zijn nu verkrijgbaar in zwart en champagne op JBL.com voor € 224,99 en € 199,99.

Dit artikel is geschreven in nauwe samenwerking met JBL

Lees ook:

MOD: het ge(s)laagde parfum-duo van Ariana Grande

10 cadeaus voor de mama die 'niets nodig heeft'

One-shop-stop voor het hele gezin: de kerstcollectie van Tezenis