Koop Belgisch: met deze feestkledij steel jij de show

Gepubliceerd op 5 december 2023 door ELLE Partner
Koop Belgisch: met deze feestkledij steel jij de show ©LolaLiza

Ben je op zoek naar de perfecte party outfit en koop je het liefst Belgisch? Dan ben je bij LolaLiza aan het juiste adres. Pailletten, glitters en feestelijk rood ontbreken niet in de feestcollectie van het label. Maar dat is niet alles: want ook voor kerstcadeautjes kan je dit najaar bij LolaLiza terecht.

Jumpsuits in tijdloos zwart, blouses die glanzen en jurken met speelse prints: de feestcollectie van LolaLiza heeft alles wat we van party wear verlangen en meer. Welk feest en waar je ook viert: een van deze outfits doet je hart gegarandeerd sneller slaan. En het beste van al? Dankzij tal van betaalbare opties houd je nog genoeg budget over voor cadeautjes!

Een feestoutfit voor elke gelegenheid

Vier je gezellig thuis, opteer dan voor een fluffy glittertrui of comfy chic jumpsuit. Trek je erop uit, combineer in dat geval je feestjurk met zwarte kousen en een stijlvolle jas. Kies voor rood, dé trendkleur van het moment, of ga voor knus nepbont. Investeer je tenslotte liever in items die je het hele jaar door kan dragen, ga dan voor een très chique kokerrok, die ook als power outfit voor op kantoor kan dienen. Match deze met een al dan niet glanzende blouse en dance the night away (om het met de profetische woorden van Dua Lipa te zeggen). 

Laat je inspireren

Onze selectie stijlvolle kerstcadeaus

Bij de feesten horen naampjes trekken. En hoe kan je je secret santa beter verrassen dan met een stijlvol cadeau van Belgische bodem? Ontdek onze geschenkideeën en bedank ons later!

Warmwaterkruik

Deze warmwaterkruik met faux fur ziet er niet alleen heel leuk uit - roze én fluffy - maar is ook nog eens lekker praktisch. Een cadeau waar je secret santa nog jaren geniet van zal hebben!

Waterkruik met faux fur - € 17,99
Waterkruik met faux fur - € 17,99

Shop it

Pyjamaset 

Deze driedelige pyjamaset bestaat uit een broek, T-shirt én cardigan. Heerlijk zacht en comfy voor een dromerige eindejaarsperiode.

Pyjama set - € 59,99
Pyjama set - € 59,99

Shop it

Warm paar sokken 

Dit schattig paar sokken is gevoerd met lurex en verzekert je van lekker warme voeten, zelfs op de koudste dagen. Dit cadeau tovert gegarandeerd een glimlach op het gezicht van je secret santa!

Gevoerde sokken met lurex - € 15,99
Gevoerde sokken met lurex - € 15,99

Shop it

Jacquard trui 

De prijs voor het gezelligste cadeau gaat naar deze grijze jacquard trui met lurex. Een heerlijke kersttrui die verre van ugly is en soelaas biedt op koude winterse dagen. Ook leuk voor op skivakantie! 

Jacquard trui met lurex - € 49,99
Jacquard trui met lurex - € 49,99

Shop it

Dit artikel is geschreven in nauwe samenwerking met LolaLiza.

Lees ook:
Cadeautip: de duurzame KUSH-slippers van Freedom Moses
Feestelijke make-up: Vind het perfecte cadeau met de DESSANGE Limited Collectie
Lange faux fur jas
€ 89,99De slang is ongetwijfeld de populairste print deze winter