Cadeautip: de duurzame KUSH-slippers van Freedom Moses

Gepubliceerd op 15 november 2023 door ELLE Partner
Cadeautip: de duurzame KUSH-slippers van Freedom Moses ©Freedom Moses

Ben je op zoek naar een leuk kerstcadeau dat ook nog eens lief is voor de planeet? Dan hebben wij de ultieme cadeautip voor jou: de teddy KUSH-slippers van Freedom Moses.

Freedom Moses staat bekend om zijn tijdloze en bovendien genderloze slippers in leuke kleurtjes. De founder en designer van het merk, Sarah Gurt, ontwierp eerder voor indrukwekkende namen als Thierry Mugler, Calvin Klein en Oscar de la Renta. Met Freedom Moses besloot ze een andere weg in te slaan waar fun en inclusiviteit centraal staan. Haar doel was om een product te creëren dat “resoneert met iedereen, ongeacht leeftijd, gender of status” en zo werden de signature slippers van het merk geboren.

Voor de winter komt Freedom Moses nu met een gloednieuwe variant op de proppen die minstens even kleurrijk en nóg gezelliger is dan de OG.

Vrouw met roze KUSH-slippers van Freedom Moses
©Freedom Moses

Kleurrijk teddy-jasje

De KUSH-slides hebben een hip teddy-jasje en komen er in tien verschillende kleuren: van donkerrood tot zalmroze, zwart, beige, roze en kaki. Ze zijn bovendien zowel geschikt voor binnen als buiten. Dat maakt van de slides een multifunctioneel cadeau dat er niet alleen heel leuk uitziet maar ook nog eens praktisch van pas komt. Daarenboven zijn de gezellige winterslippers beschikbaar vanaf maat 30 t.e.m. maat 46 waardoor ze een uitstekend cadeau vormen voor het hele gezin. De mix en match mogelijkheden zijn eindeloos!

Duurzaam én vegan

Alsof dat nog geen reden genoeg zou zijn om de KUSH-slippers cadeau te geven (of stiekem te houden) speelt het duurzaamheidsaspect ook nog eens mee. De comfy fleece-stof bestaat immers uit gerecycleerd polyester. Verder bestaat de zool net als de zomerse variant uit rubber. Dat maakt van de slides een vegan, cruelty-free en duurzaam cadeau, dat ook nog eens in een recycleerbare én composteerbare verpakking komt.

De gezellige KUSH-winterslippers kosten 50 euro. Voor meer info, surf naar freedomosesworld.com.

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Freedom Moses.
freedomoses.com

Lees ook:
Feestelijke make-up: Vind het perfecte cadeau met de DESSANGE Limited Collectie
Dit zijn ze dan: de mooiste sjaals voor het najaar
Odrie: De nieuwe ster aan het duurzame juwelenfirmament