Wedstrijd: Een gezellige winter met Maisons du Monde

Geüpdatet op 7 december 2023 door ELLE Partner
Wedstrijd: Een gezellige winter met Maisons du Monde©Maisons du Monde

Onvergetelijke feesten of gezellig cocoonen, met kerst houden we nog meer dan anders van een mooi, inspirerend en verfijnd interieur. Maisons Du Monde zorgt voor een vleugje magie met zijn betoverende, warme en unieke kerstcollecties. Bovendien maakt elke lezer kans op een cadeau die elke kersttafel nog feestelijker maakt!

Kerst zonder de authentieke Scandinavische sfeer? Onmogelijk. Groen, zachte tinten tussen ecru, beige en wit, natuurlijke materialen, hout, papier… Breng het bos naar binnen voor een rustgevende en moderne kerstsfeer zoals in het Hoge Noorden! De sneeuw ligt binnen handbereik, de rendieren staan klaar en het knisperend vuur in de haard en in ons hart verwarmen ons vanbinnen en vanbuiten. Liefde in een idyllisch decor, dat is dan ook het mooiste kerstcadeau.

De kerstmagie voldoet aan al de verwachtingen en neemt ons mee naar grote ongerepte vlakten. Ontdek de andere prachtige kerstcollecties, van een chique sfeer die ons meeneemt naar het diepst van de oceaan tot een traditionele kerst met groene en rode tartan met goudkleurige details en fluwelen strikjes!

HET FEEST VAN VANDAAG ÉN MORGEN

Maisons du Monde is de Europese marktleider voor inspirerende, toegankelijke en tijdloze interieurs. Een merk dat tal van stijlen voorstelt met collecties die telkens heruitgevonden worden. Inspirerend, creatief en optimistisch, Maisons du Monde draagt bij aan het creëren van unieke en gezellige maar ook duurzame woningen. Met het merk Good is beautiful verankerde Maisons du Monde in 2022 haar engagement om duurzaamheid op te nemen als een essentieel onderdeel van haar strategie.

Samenwerkingen met verenigingen die zich inzetten voor een beter klimaat, gelijke kansen, diensten voor een circulaire levenscyclus, spullen ten voordele van sociale verenigingen, versterking van de interne acties voor het verkleinen van de ecologische voetafdruk … Vandaag maken de Good is beautiful producten al 30% uit van het aanbod van Maisons du Monde. Het doel tegen 2025? 40%! Kerstsfeer, creativiteit en vrijgevigheid: de feesten staan voor de deur en er is een kerst voor iedereen bij Maisons du Monde!

WEDSTRIJD: WIN EEN SET VAN 6 WIJNGLAZEN

Geef een antwoord op onderstaande vraag en maak kans op een set van 6 wijnglazen afgewerkt met een fijne goudkleurige draad. Zo wordt elke kersttafel een echt pareltje. Met deze schitterende glazen wordt elke conversatie en toast nog eleganter!

Dit artikel werd opgesteld in nauwe samenwerking met Maisons du Monde.

Lees ook:
Wedstrijd: win een heerlijk kerstmandje van Delitraiteur
MOD: het ge(s)laagde parfum-duo van Ariana Grande
Kerst: 10 originele cadeaus voor mannen