Wedstrijd: win een heerlijk kerstmandje van Delitraiteur

Geüpdatet op 30 november 2023 door ELLE Partner

Fijnproever of echte foodie? Weinig tijd maar toch lekker willen eten? Al 25 jaar kunnen we altijd bij Delitraiteur terecht voor lekker eten en drinken. Doe nu mee en win een van de vier kerstmanden gevuld met de beste producten.

Delitraiteur heeft de oplossing voor elk hongertje van de dag. De winkels zijn centraal gelegen, toegankelijk en open van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Van het ontbijt tot een avondsnack, Delitraiteur heeft het allemaal. Geen zin om zelf te koken? Dan is er een uitgebreid aanbod van evenwichtige lunch- of avondmaaltijden. Met een selectie van meer dan tweehonderd heerlijke gerechten met smaken uit de hele wereld brengt Delitraiteur mensen samen aan de tafel. Er is voor elk wat wils, voor de zoetekauwen maar ook voor zij die eerder van hartig houden.

©Delitraiteur

Een culinair paradijs waar klanten tijdens de eindejaarsfeesten ook terecht kunnen voor feestelijke producten van topkwaliteit. Handgesneden zalm, zeevruchtenschotels, bubbels van de Domaine du Chant d’Eole, kazen geselecteerd door de meester affineur Julien Hazard, gerechten met heerlijke truffel, wild, huisbereide desserts, exclusieve geschenkmanden en nog veel meer.

©Delitraiteur

Wil jij ook kans maken op een van de rijkelijk gevulde manden van Delitraiteur? Beantwoord dan de volgende vragen:


Dit artikel werd geschreven in nauwe samenwerking met Delitraiteur.

Lees ook:
De beste cadeaus voor foodies
Het perfecte eco-cadeau voor designliefhebbers
Getest: is het nuttig om je elke dag een uur te vervelen?