Deze prachtige jurk past bij elk lichaamstype

Geüpdatet op 8 december 2023 door ELLE Partner
Deze prachtige jurk past bij elk lichaamstype © Mango

“Ik heb niets meer om aan te doen!” Bijna elke vrouw zal zich hier wel in herkennen, en al zeker met de feest- en kerstdagen die voor de deur staan. We willen allemaal nog snel die mooie outfit samenstellen waarmee we onze familieleden kunnen verblinden.

Dat is absoluut niet simpel, hoor ik je denken, maar gelukkig weten wij raad. We stellen je hieronder dé jurk bij uitstek voor, want deze past bij iedereen, zowel qua stijl als qua lichaamstype.

Lees hieronder de 4 redenen waarom deze prachtige geribde wikkeljurk van Mango (€49,99) voor elke vrouw een aanrader is. 

Aanpasbare stof

De jurk is gemaakt uit kunststoffen die zich perfect om jouw lichaam sluiten. Zowel voor skinny als iets minder skinny vrouwen is de jurk dus ideaal. Hij valt ook lang, waardoor je eventueel te verbergen delen gemakkelijk kan weglaten.

Er zit een riempje bij dat je kan dragen of eruit halen.

Aanpasbare stof
© Mango

SHOP HIER 

Neutrale kleur

De beige kleur van de jurk kan voor jou ofwel een voor- of een nadeel zijn. Als je van minimalistische en onopvallende kleuren houdt, is deze jurk perfect. Ook als je van meer uitbundige kleren houdt, is deze jurk perfect want ze leent zich ertoe om te combineren met kleurrijke stoffen, denk maar aan een kleurrijke mantel, sjaal of poncho.

SHOP HIER 

Eenvoudig, maar elegant

Deze jurk valt bovendien altijd elegant, hoe je je ook voelt of hoe je er ook uitziet. Samen met zwarte laarzen maak je de vrouwelijke, elegante stijl helemaal af.

De V-hals ondersteunt die sierlijkheid, maar mocht je daar niet zo’n fan van zijn, dan kan je eronder een coltrui dragen in het wit of zwart. Alles is mogelijk met deze jurk.

SHOP HIER 

Betaalbaar en multifunctioneel

De jurk is betaalbaar als je weet dat hij multifunctioneel is. Niet alleen voor kerst, maar ook voor bruiloften, verjaardagsfeesten, communies en noem maar op kan je deze jurk dragen. Hij is dus de investering waard.

SHOP HIER 

Extra voordelen

Dankzij de taillegids op de website van Mango zal je ook gemakkelijk jouw maat kunnen uitkiezen. Je kan de jurk zowel online als in de winkel kopen. Op de website van Mango vind je trouwens nog meer stylingtips. De tips die wij de moeite vonden waren de combinaties met een beige, lange mantel, een kort en klein handtasje, zilveren oorbellen en kleine, ronde, gouden oorbellen.

Wie goed kijkt, ziet dat er een zachte ribbeling in de stof zit. Dat zorgt voor net dat tikkeltje meer pit. De lange mouwen maken de jurk extra elegant.

Ons advies? Deze jurk is een absolute aanrader voor élke vrouw en voor élk lichaam. Wacht niet langer en schaf hem aan voor hij uitverkocht is.

Dit artikel is geschreven door het redactieteam van DCE.

Rate this post