We love : het winterwonderland van het prestigieuze Omega house

Gepubliceerd op 15 december 2023 door ELLE Partner
We love : het winterwonderland van het prestigieuze Omega house

De magie van de feestdagen is aangebroken en daarmee ook het verlangen om onze dierbaren te verwennen. In deze wereld waar OMEGA’s  kunst van het horlogemaken samenkomt met de betovering van de feestdagen, wordt elk horloge een viering van de tijd.

Trouw aan zijn reputatie blijft OMEGA ons verbazen met zijn tijdloze collecties van authentieke ontwerpen en fascinerende materialen. Het Zwitserse horlogehuis onthult zijn schitterende selectie voor de feestdagen uit de vier OMEGA-families.

SEAMASTER DIVER 300M

De must-have die nooit zijn charme verliest: de Seamaster Diver 300M. Met een 42 mm kast in roestvrij staal en 18 kt Sedna™ goud, onthult dit model een zwarte keramische wijzerplaat en glasring. Zoals elke OMEGA-horloge, draagt de Seamaster Diver 300M de iconische details van het beroemde Zwitserse merk: het golfvormige patroon en de uitzonderlijk fijne wijzers.

Montre Seamaster Diver 300M
© OMEGA

Ontdekken

AQUA TERRA SHADES

Een creatie die de essentie van de oceaan belichaamt, dat is wat het Aqua Terra Shades model vertegenwoordigt. Versierd met diamanten, is dit 38 mm model gemaakt van 18 karaat Sedna™ goud en afgewerkt met een gelakte wijzerplaat voor extra glans. Een uitzonderlijk stuk dat maritieme pracht combineert met de schittering van luxe.

Montre Aqua Terra Shades
© OMEGA

Ontdekken

DE VILLE PRESTIGE

In de afgelopen jaren heeft het merk de contouren van zijn collectie herzien, waardoor meer verfijnde en strakke stukken zijn ontstaan. Een voorbeeld van deze evolutie is het De Ville Prestige model. Met een 34 mm kast van roestvrij staal en 18 karaat Sedna™ goud, doet zijn parelmoer wijzerplaat ons denken aan de zachtheid van de sneeuw.

Montre De Ville Prestige
© OMEGA

Ontdekken

En om bij het alpine thema te blijven, is het 41 mm model versierd met een dennengroene wijzerplaat, die een feestelijke en elegante toets toevoegt.

De Ville Prestige modèle petit
© OMEGA

Ontdekken

SPEEDMASTER 38 MM CAPPUCCINO

De Speedmaster 38 mm collectie biedt elegante eenvoud met een unieke afmeting en een verscheidenheid aan kleuren, terwijl de esthetiek en de iconische erfenis van het legendarische chronograafhorloge behouden blijft. Naast roestvrij staal, is de Speedmaster 38 mm van OMEGA gemaakt met 18 karaat Sedna™ goud. Dit unieke roségoud geeft een warme touch aan het ontwerp.

Montre Speedmaster 38 mm Cappuccino
© OMEGA

Ontdekken

SPEEDMASTER MOONPHASE

Voor dit model liet OMEGA zich inspireren door het meteorologische fenomeen van de “Koude Maan”.  De Speedmaster Moonphase biedt een geminiaturiseerde maar uiterst realistische weergave van de volle maan. Met zijn 44,25 mm kast van roestvrij staal, zijn blauwe keramische glasring en zijn blauwe lederen band, belichaamt dit model pure elegantie.

Montre Speedmaster Moonphase
© OMEGA

Ontdekken

Herdefinieer de tijd met de feestcollectie van OMEGA.

Dit artikel is geschreven in nauwe samenwerking met OMEGA.

LEES OOK:
De grote ELLE Adventskalender 2023
Zo creëer je de perfecte feesttafel in 3 stappen
Cadeautip voor coffee lovers: een volautomatische espressomachine van Philips