DIY: zelf een leren handtas maken met kits van A E S A E R T

Geüpdatet op 22 april 2022 door ELLE België
DIY: zelf een leren handtas maken met kits van A E S A E R T

Je eigen handtas maken van leer? Dankzij de DIY-kits van A E S A E R T is dat makkelijk. Het tassenlabel verkoopt pakketjes met alles wat je nodig hebt. Aan de slag!

Met de kits maak je eenvoudig je eigen handtas. Je kan kiezen uit drie modellen: een schoudertasje, een heuptas en een bucket bag. Ook komen de tassen in zwart- of camelkleurig leer. Concreet zit er in de kit al het materiaal en de nodige uitleg om zelf aan de slag te gaan, enkel een breekmesje, snijmat en houten hamer moet je zelf nog bovenhalen. De ontwerpster van het label, Griet Aesaert geeft workshops over het bewerken van leer. De DIY-kits bieden dus een leuk alternatief voor thuis.

A E S A E R T, tassen, diy
In volgorde: de schoudertas, bucketback en heuptas uit de DIY-kit van A E S A E R T

Tijdloos design

Griet Aesaert is een architecte uit Gent, maar sinds 2018 heeft ze haar eigen tassenlabel. Leer is altijd een passie van Griet geweest en die zie je terug in de handtassen van hoge kwaliteit. De ontwerpen van de Gentse zijn duurzaam en bedoelt voor vrouwen die altijd on-the-go zijn. Daarbij zijn de tassen zowel praktisch als mooi, een tijdloos ontwerp dus waar je lang plezier van zult hebben.

De kits vind je op lederworkshop.be. Meer informatie over het label vindt je op aesaert.be

Wil je graag meer Belgische labels ontdekken? Of zoek je nog wat nieuwe beautyproducten?

(Stagiaire Tori Machiels)