We love: de voedingssupplementen van Suplibox

Geüpdatet op 1 maart 2022 door ELLE Partner
We love: de voedingssupplementen van Suplibox ©Suplibox

Bij de start van het nieuwe jaar zitten onze goede voornemens nog vers in het geheugen. Gezond leven staat bij velen hoog op de prioriteitenlijst maar is niet altijd even gemakkelijk vol te houden. Health hacks zoals voedingssupplementen kunnen je helpen je gezondheidsdoelen te verwezenlijken.

Voedingssupplementen zijn alomtegenwoordig en het is niet eenvoudig om het kaf van het koren te scheiden tussen de verschillende vitaminen, mineralen en andere wondermiddeltjes in het supplementenuniversum. De Belgische Suplibox wijst je de weg en bezorgt je aan de hand van een korte quiz een volledig gepersonaliseerde gezondheidsroutine, het ideale hulpmiddel om je gezonde voornemens vol te houden.

Gezondheidsquiz

Hoe het nu precies in zijn werk gaat? Op de website beantwoord je een aantal vragen met betrekking tot je levensstijl, voeding, allergieën en meer. Volg je een veganistisch of vegetarisch dieet? Heb je een zwangerschapswens of ben je reeds zwanger? Ook daar houdt Suplibox rekening mee. Vervolgens krijg je een overzicht van welke supplementen voldoen aan jouw noden en ook welke kwaaltjes of ongemakken ze precies tegengaan. Tenslotte kies je zelf welke producten je toevoegt aan je box.

Doe de quiz op suplibox.com en ontdek welke supplementen jou op het lijf geschreven zijn.

DOE DE QUIZ

Lief voor het milieu

De supplementen worden verpakt in composteerbare zakjes en komen met een koolstofneutrale levering naar je toe. Daarnaast wordt voor elke verzonden Suplibox een boom geplant. Thuis bewaar je je supplementen in de handige bamboe houder - genaamd de “Starter Pack”- met glazen tubes die je gemakkelijk kan navullen met de Suplibox refills én die ook nog eens mooi staat in je interieur. Naast een eenmalige bestelling kan je ook opteren voor een driemaandelijks eco-abonnement. In dat geval geniet je van -15% korting en kom je nooit zonder supplementen te zitten!

Suplibox

Elke Suplibox bestaat uit voedingssupplementen van kwalitatieve ingrediënten met unieke formuleringen, geoptimaliseerd voor een zo goed mogelijke opname door het lichaam. De vrouw achter het merk is Evelyne, een Antwerpse apothekeres. De claims van het merk zijn dan ook 100% wetenschappelijk onderbouwd.

Suplibox heeft een uitgebreid aanbod van verschillende vitaminen-en mineralen blends die verschillende gezondheidsdoelen beogen:

B-Complex:

B-vitamines hebben een positieve invloed op je energie, hersenfunctie en celmetabolisme. Zo blijkt uit wetenschappelijk onderzoek dat ze je helpen om beter om te gaan met angst en stress maar ook om voedingsstoffen om te zetten in energie. Bovendien kunnen ze symptomen van huidaandoeningen zoals acne en rosacea verlichten.

Vitamine D:

Vitamine D is een hormoon dat ons lichaam aanmaakt wanneer zonlicht onze huid raakt. Tussen oktober en maart is er in ons land echter niet genoeg zonlicht om voldoende vitamine D aan te maken en is het dus slim om een supplement toe te voegen aan je dieet. Op die manier versterk je je immuniteit en onderhoud je de gezondheid van je botten en spierfunctie. De vitamine D3 van Suplibox in vloeibare vorm met toegevoegde zonnebloemolie zorgt daarbij voor een betere absorptie.

Mommy Blend:

Zoals de naam het al doet vermoeden is de Mommy Blend speciaal ontwikkeld voor vrouwen die zwanger proberen te geraken, het reeds zijn of die borstvoeding geven. De Mommy Blend van Suplibox bevat dan ook alle essentiële vitaminen en mineralen voor (toekomstige) mama’s zoals foliumzuur en ijzer, die essentieel zijn voor een gezonde zwangerschap en de kans op geboorteafwijkingen kunnen verkleinen.

Bèta-Caroteen:

Bèta-caroteen wordt in het lichaam omgezet in vitamine A, wat essentieel is voor een goede werking van het immuunsysteem, de gezondheid van de huid, botten en het gezichtsvermogen. Dit plantenpigment zou je bovendien helpen beschermen tegen bepaalde chronische gezondheidsaandoeningen.

Magnesium Complex:

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat magnesium bijdraagt tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid alsook tot een gezond immuunsysteem. Verder ondersteunt dit mineraal de slaapkwaliteit en helpt het bij het inslapen. Tenslotte kan het ook symptomen van angst en stress verlichten. Het Magnesium Complex van Suplibox maakt gebruik van het aminozuur glycinaat waardoor je lichaam het gemakkelijk kan opnemen zonder de maag te belasten.

Ijzer Mengsel:

Ijzer is een onmisbaar onderdeel in de productie van rode bloedcellen door het lichaam die zuurstof naar onze cellen, spieren en hersenen vervoeren. Het mineraal is dan ook essentieel voor de cognitieve functie van ons lichaam. Zo regelt het onze energie en focus maar ondersteunt het ook ons immuunsysteem. De ijzermix van Suplibox is geformuleerd met vitamine C voor een betere absorptie.

Calcium Complex:

Het lichaam heeft niet alleen calcium nodig voor de opbouw en het behoud van sterke, gezonde botten, maar ook voor het goed functioneren van het hart, de spieren en zenuwen. Daarbij zou het PMS-symptomen helpen verlichten. Het Calcium Complex van Suplibox bevat als extraatje spirulina, een soort blauw-groene algen boordevol voedingsstoffen en antioxidanten die je lichaam en hersenen ten goede komen.

 

Dit artikel werd opgesteld in nauwe samenwerking met Suplibox.

Lees ook :

‘Marry Me’: de perfecte love story 

C&A pakt uit met kids-friendly feestcollectie om de lente te vieren

Hotspot: Frasca is de nieuwe Italiaanse place to be in Brussel