C&A pakt uit met kids-friendly feestcollectie om de lente te vieren

Geüpdatet op 21 februari 2022 door ELLE Partner

Festive Spring Collection 2022 C&A

Zit jij ook zo ongeduldig te wachten op het voorjaar? C&A pakt uit met een nieuwe kids-friendly kledingcollectie om het voorjaar op gepaste wijze te verwelkomen.

 

Leuke prints, felle kleuren en lichte, soepele en luchtige materialen … Perfect om ongeremd te kunnen springen, dansen, rennen en plezier maken! Hier geldt maar één motto: good vibes only!

 

Celebrate good times, come on!

Lente is vaak synoniem met feestvieren. Zodra we de eerste warme zonnestralen voelen, komen we samen met familie of vrienden om een bruiloft, communie, verjaardag, babyborrel of Pasen te vieren. C&A verheugt zich samen met jou op het voorjaar en pakt alvast uit met een stralende collectie feestkleding boordevol kleur, speciaal voor kinderen. Een sprankelend gamma dat bruist van leven en vooral een big smile op je gezicht tovert!

 

Vaak weten we nog heel precies wat we als kind droegen op een bepaald familiefeest of verjaardag. Die onvergetelijke en vrolijke herinneringen brachten het kledingmerk op het idee om een boodschap door te geven aan de jonge generatie, die nog heerlijk zorgeloos in het leven staat: vergeet nooit het plezier van het samenzijn, zeker in de context van vandaag. Het doel van C&A? Betaalbare en comfortabele kleding ontwerpen waarin kinderen zich 100% op hun gemak voelen om helemaal los te gaan en dolle pret te beleven.

Vrolijke feestcollectie

Voor zowel jongens als meisjes is het gamma verkrijgbaar in verschillende stukken met leuke prints, van matrozenstrepen tot dinosaurussen. We zien een waaier van kleuren, van feloranje tot knallend koningsblauw, inclusief tinten die perfect passen bij die heerlijke lente, zoals lichtroze en babyblauw. C&A maakte een selectie van stukken die supermakkelijk te combineren zijn tot een complete outfit. Naar hartenlust mixen & matchen dus!

 

Voor meisjes zijn er soepel vallende broeken, topjes met ruches, halflange rokken, chique bohemian jurken in een effen, gebloemde of gestreepte versie, en jumpsuits. Jongens zien er om op te eten uit in hun chinobroeken, kuitbroeken, getailleerde hemdjes, comfortabele T-shirts, jassen en grappige accessoires … Kortom, keuze genoeg om je kids piekfijn uit te dossen voor elke gelegenheid.

 

Wij kijken dit voorjaar uit naar maar één ding: feestvieren met alle mensen die we graag zien en de ogen van onze kinderen weer zien schitteren zoals voorheen!

Ga naar een van de C&A-winkels en maak kans op een springkasteel of een waardebon van 50 euro voor Smartphoto.be. Aanbieding geldig van 17/02/2022 tot en met 31/03/2022.

 

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met C&A.
www.c-and-a.com