Estée Lauder x Essentiel Antwerp: de must-have collab van het nieuwe jaar

Geüpdatet op 21 april 2022 door ELLE Partner
Estée Lauder x Essentiel Antwerp: de must-have collab van het nieuwe jaar © Estée Lauder x Essentiel Antwerp

Breng een internationaal gerenommeerd, high-end cosmeticamerk samen met een eigentijds Belgisch modelabel en je krijgt een zeer gegeerde collab die het begin van 2022 opfleurt.

De nieuwe samenwerking van Estée Lauder en Essentiel Antwerp belooft zowel schoonheids- als modefans te bekoren. De twee merken bundelden hun talent en knowhow om een prachtig limited edition clutch ‘Kiss my Essentiel’ te co-creëren. Een van de iconische prints van het Belgische modemerk siert het tasje dat een trio verzorgingsproducten bevat voor een perfecte lipverzorgingsroutine, namelijk: Pure Color Envy Smoothing Sugar Scrub, een zachte scrub die de dode huid van de lippen verwijdert; Pure Color Envy Replenishing Lip Balm, een vochtinbrengende crème die ze zacht houdt; en Pure Color Envy Sculpting Lipstick in de tint Irresistible, die de lippen in één stift sublimeert.

Bloemen, liefde en een flinke dosis energie

Stuk voor stuk woorden die de creaties van Essentiel Antwerp perfect omschrijven. Het modelabel staat ervoor bekend te verleiden met energieke, frisse en verrassende collecties met emblematische grafische en bloemenprints en gedurfde kleurenmixen waarmee je een scherpe garderobe kunt opbouwen, opvalt en je persoonlijkheid laat zien. In de kit die voor deze exclusieve samenwerking is ontworpen, zijn dan ook alle creatieve codes en waarden van het merk verwerkt: eigentijds design, kwaliteitsstof, impactvolle boodschap, bloemmotieven, felle kleuren, en meer. Alles is er en het resultaat is geweldig!

Estée Lauder x Essentiel Antwerp
De limited edition kit door Estée Lauder x Essentiel Antwerp. ©Estée lauder

Geavanceerde cosmetica

Estée Lauder creëert innovatieve, geraffineerde en hoogwaardige huidverzorgings- en make-upproducten, alsook parfums. Het bedrijf heeft een gevestigde reputatie bij vrouwen die zichzelf graag verwennen. De schoonheidsexpertise van Estée Lauder resulteerde voor deze samenwerking in een reeks must-have huidverzorgingsproducten, evenals een lippenstift die speciaal is ontworpen om alle huidtinten te flatteren. Niets is immers glamoureuzer dan mooi vormgegeven en subtiel gekleurde lippen.

Een geschiedenis van vrouwelijke ondernemers

Zowel Estée Lauder als Essentiel Antwerp zijn opgericht door buitengewone vrouwen. Dit komt tot uiting in de sterke ondernemersgeest die de kern vormt van het DNA van beide merken.

Als creatief directeur en gezicht van het merk, definieert en onderhoudt Inge Onsea de creatieve visie van de collecties en het merkimago met haar onstuitbare positieve energie. Wat Estée Lauder betreft, zij was een uitdager die bewees dat alles mogelijk is als je het maar durft te dromen en de moed hebt om vol te houden. Ze was haar tijd in alle opzichten vooruit en creëerde en leidde een van 's werelds meest prestigieuze en innovatieve bedrijven.

De limited edition ‘Kiss my Essentiel’ clutch is vanaf 25 januari voor €75,00 online verkrijgbaar op www.esteelauder.be en www.essentiel-antwerp.com en in geselecteerde Essentiel Antwerp winkels in België.

#KissMyEssentiel #EsteeLauder #EssentielAntwerp

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Estée Lauder.
www.esteelauder.be

Lees ook:
Stress en vermoeidheid : een vicieuze cirkel
Beauty tips: al je vragen over gezichtsolie beantwoord
November: het truien- en accessoiremerk dat deze herfst-winter niet in je kast mag ontbreken