‘Marry Me’: de perfecte love story 

Gepubliceerd op 18 februari 2022 door ELLE Partner
‘Marry Me’: de perfecte love story  Kat Valdez (Jennifer Lopez) et Charlie Gilbert (Owen Wilson) dans Marry Me, directed by Kat Coiro

Soms zijn er films die net op het goede moment komen. Zo’n film is ‘Marry Me’, een heerlijk liefdesverhaal dat uitkomt in een tijd waarin we behoefte hebben aan luchtigheid en een allesoverweldigende liefde en waarin universele vragen ons bezighouden. Jennifer Lopez en Owen Wilson bewijzen dat er op passie, kracht en schoonheid geen leeftijd staat.

Het sprookjeskoppel

Kat Valdez (Jennifer Lopez) is een van die sterren die zich door niets of niemand laat tegenhouden. Een soort combinatie van Queen B en Rihanna. Roem, succes, geld en bekendheid zijn de drijfveren in haar dagelijks leven, dat ze deelt met de jonge zanger Bastian (Maluma, de wereldster van de Latijnse muziek). Zo’n droomkoppel dat dagelijks aanwezig is op de sociale media en ook alles doet om aan de top te blijven. Een koppel met een miljardenvilla en een waanzinnige levensstijl. Hun laatste nieuwe stunt: live trouwen en het moment delen met hun fans over de hele wereld. De huwelijksvoltrekking belooft een van de grootste momenten in de entertainment industrie te worden.

Onverwachte ontwikkelingen

Bastian bedriegt Kat. Heel klassiek met haar beste vriendin. Zielig... Als ze dat hoort, net voordat ze onder de ogen van miljoenen mensen ‘ja’ gaat zeggen, neemt Kat in haar witte sprookjesjurk een sensationeel en tamelijk wanhopig besluit. Haar oog valt op een man in het publiek: Charlie Gilbert (Owen Wilson), een wiskundeleraar die met zijn dochter is meegekomen. Ze besluit met hem te trouwen, om aan het verraad van haar verloofde te ontsnappen en het lot een andere wending te geven. Zal de onbekende haar kunnen redden van een toekomst die ze niet langer wil? Kunnen twee heel verschillende werelden elkaar ontmoeten? Kunnen vooroordelen overwonnen worden? Het ongewone duo probeert al die vragen te beantwoorden, en hun gevoelens zijn behoorlijk in de war.

Kan liefde alles overwinnen? Regisseuse Kat Coiro heeft het antwoord…

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Sony Pictures Releasing.
nl.universalmovies.be/micro/marry-me.

Lees ook:

Kaviaar voor beginners: alles wat je moet weten over het zwarte goud

Vrouwelijke DJ's over pink washing en betutteling: "Ben jij dj én mama? Wie past er dan op de kinderen?"

C&A pakt uit met kids-friendly feestcollectie om de lente te vieren