WEDSTRIJD : Win een magnum Moët & Chandon Impérial om te vieren met je geliefden!

Geüpdatet op 21 januari 2022 door ELLE Partner
WEDSTRIJD : Win een magnum Moët & Chandon Impérial om te vieren met je geliefden!
Moet & Chandon

Dit jaar mogen de feestdagen (eindelijk) weer sprankelen. Vier ze samen met de mensen die je lief zijn, én met een magnum van de legendarische champagne van het Huis Moët & Chandon.

Of je nu 2021 vaarwel wilt zeggen of 2022 in wilt luiden, op een geslaagd feest is champagne altijd van de partij. Voor deze gelegenheid biedt het prestigieuze Huis Moët & Chandon – van oudsher experts in feesten -  je de kans om een magnum van de schitterende Brut Imperial te winnen. 1,5 liter sprankelend, goudkleurig geluk in een fles, die je kunt delen met de mensen die je dierbaar zijn.

De Moët Imperial is een perfecte assemblage van meer dan 200 crus, waarin de drie Champagnedruiven elkaar harmonieus aanvullen (pinot noir, pinot meunier, chardonnay). Aan die assemblage is 20 à 30% zorgvuldig geselecteerde vin de réserve toegevoegd om de rijpheid, complexiteit en constante kwaliteit nog te versterken. De gulle, stralende, sprankelende champagne is het resultaat van het ultieme vakmanschap van het Huis. Alle reden om de geheimen van deze iconische godendrank te ontdekken.

In België is de magnum ‘Brut Imperial’ verkrijgbaar bij een aantal wijnhandelaars. Aanbevolen verkooprijs: € 110.

Wil je graag een magnum Brut Imperial Moët & Chandon winnen? Geef dan het juiste antwoord op de volgende vraag:

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Moët & Chandon.
moet.com

Lees ook:
DIY: alle inspiratie voor een high tea bij je thuis
3x snoerloze must-haves voor in de keuken
Op reis met Veuve Clicquot