Maak kans op een zonverzorging set van Esthederm

Geüpdatet op 19 augustus 2020 door ELLE Partner
Wil je deze zomer genieten van een mooie bruine kleur en tegelijk je huid in de watten leggen? Neem dan deel aan onze wedstrijd en sleep een unieke set zonneproducten van Esthederm in de wacht.

Esthederm, meer dan 40 jaar gespecialiseerd in beauty- en zonneproducten, is je ideale partner voor een long hot summer. Al van in 1978, toen een apotheker-bioloog met een passie voor de zon het Franse merk oprichtte, ontwikkelt Esthederm zonneproducten waar het merk exclusieve patenten op heeft. Filosofie achter het merk: ecobiologie ten dienste stellen van de esthetiek. Esthederm biedt niet zomaar zonnecrèmes aan, maar verzorgingsproducten die je huid beschermen. Bovendien maken ze je nog mooier en voorkomen ze fotoveroudering. Vroegtijdige veroudering, intoleranties, bruine vlekken ...  voor elk probleem biedt Esthederm een antwoord met een van zijn lijnen: Bronz Repair, Adaptasun, Intolérances Solaires ... Dankzij de constante vernieuwing en de ultraperformante producten vond Esthederm de kunst van het genieten in de zon opnieuw uit, wars van alle vastgeroeste ideeën. Vandaag zijn de zonneproducten van het merk uitgegroeid tot echte bestsellers die al lang hun effectiviteit hebben bewezen bij alle vrouwen die alleen het beste willen voor hun huid. 

Wil ook jij mee genieten van de expertise die Esthederm opbouwde op het vlak van zonneproducten en een heerlijk bruin tintje krijgen deze zomer? Neem dan snel deel aan onze wedstrijd. De gelukkige winnaar maakt kans op een mooie set bestaande uit Bronz Impulse (die je huid voorbereidt op het zonnen), Bronz Repair Sunkissed (gekleurde gezichts- annex zonnecrème), een zijdeachtige beschermende bodymist uit de collectie Adaptasun, een Brume d’Eau Cellulaire (verzorgende mist) in reisformaat, een isothermische toilettas, een foutah om te zonnebaden op het strand en een mooie tote bag om al je producten in mee te nemen.

Waag je kans en geef een antwoord op de volgende vraag:


Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met Esthederm.
www.esthederm.be

Lees ook: