Win een exclusief juweel van Antwerps it-label Elementals

Geüpdatet op 18 mei 2021 door ELLE Partner
Win een exclusief juweel van Antwerps it-label ElementalsElementals
wedstrijd elementals

Elementals is een gloednieuw Belgisch juwelenmerk dat duurzame statement armbanden ontwerpt.

Oprichtster van het merk is juwelenontwerpster Salima Thakker, die haar liefde voor sierraden ontdekte tijdens haar artistieke studies aan het Royal College of Arts in Londen en de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Antwerpen. Dit voorjaar lanceert ze Elementals, een sierradenlabel met customizable schakelarmbanden. De juwelen zijn een hedendaagse interpretatie van de klassieke gourmet schakelarmband en kregen een veelzijdige, speelse twist. Ze zijn verkrijgbaar in tal van duurzame en kostbare materialen zoals roggenleer en luxura en dat in een uitgebreide waaier aan kleuren. Zo kan je je sierraad helemaal naar wens mixen en matchen en een unieke, persoonlijke look creëren. De armband heeft bovendien een handige magnetische sluiting, zodat je hem eenvoudig zelf kan aandoen.

Unieke lancering

Om het merk op een “covid friendly” manier te lanceren, creëerde Thakker een unieke, zwarte armband die vervaardigd werd uit het Belgische, sustainable materiaal Luxura. De armband werd afgewerkt met exclusieve diamanten in de sluiting, een concept dat nooit eerder door Thakker werd uitgevoerd. Op 13 mei wordt dit kostbare sierraad ingevroren in een gigantisch ijsblok dat je kan bewonderen in Knokke (Zeedijk 728, 8300 Knokke-Zoute), de eerste van vele pop-up locaties in Vlaanderen en daarbuiten. Het smeltproces zal een viertal dagen in beslag nemen en geeft meteen ook het startschot van deze lancering.

Wil je graag deze exclusieve armband met diamanten sluiting als ultieme accessoire? Goed nieuws, je kan dit bijzondere juweel winnen! Ga een kijkje nemen naar het ijsblok, raad correct wanneer het ijsblok volledig gesmolten is en wie weet neem jij deze prachtige armband mee naar huis!

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Elementals.

www.elementals-antwerp.com