Win een KitchenAid keukenrobot en maak deze winter de smakelijkste lekkernijen

Geüpdatet op 12 januari 2021 door ELLE Partner

Wat is er gezelliger dan op een koude winternamiddag heerlijke koekjes te bakken die het hele huis doen geuren naar hygge? Doe mee aan onze wedstrijd en win een superhandige en stijlvolle keukenrobot van KitchenAid.

 

Met de iconische KitchenAid keukenrobot maak je snel en gemakkelijk tal van lekkernijen en zoetigheden. Ideaal dus wanneer je zin hebt om smakelijke kerstkoekjes of speculoos te bakken voor je vrienden en familie, want iedereen weet dat zelfgemaakte cadeautjes het allerleukste geschenk zijn!

Maar dat is zeker niet het enige dat je kan maken deze veelzijdige keukenrobot. Je kan snel beslag mengen, brood maken, luchtige meringue kloppen en zelfs aardappelen pureren met de meegeleverde roestvrijstalen accessoires: een garde, een platte menghaak en een deeghaak. Deze keukenrobot is bovendien gebouwd om generaties lang mee te gaan en wordt geleverd met vijf jaar garantie.

De KitchenAid keukenrobot is onmiddellijk herkenbaar door zijn iconische design en is verkrijgbaar in een waaier aan kleuren, waaronder deze schitterende diepgroene kleur die Pebbled Palm werd gedoopt, een echt juweeltje voor in je keuken.

Beantwoord de volgende vraag en maak kans op een oogverblindende keukenrobot van KitchenAid:

 

 

Met hoeveel jaar garantie wordt de KitchenAid keukenrobot geleverd?

 

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met KitchenAid.
https://www.kitchenaid.com

 

Lees ook:
Win een Fitbit Inspire 2 en een gratis jaarabonnement op Fitbit Premium
5 onweerstaanbare wintersoepen die goed voor je zijn
Kerstshopping: 10 cadeaus voor de globetrotter