Win een Fitbit Inspire 2 en een gratis jaarabonnement op Fitbit Premium

Gepubliceerd op 18 december 2020 door ELLE Partner

fitbit

It’s the most wonderful time of the year… en ook het uitgelezen moment om je goede voornemens op te lijsten voor het nieuwe jaar. Een gezonde levensstijl met voldoende beweging hoort daar hoogstwaarschijnlijk bij. En een activity tracker is daarbij je ideale partner in crime.

 

Hoog op ons verlanglijstje staat de nieuwe Fitbit Inspire 2 met zijn stijlvol, slank design en helder, levendig touchscreen. Hij beschikt over een batterijduur tot maar liefst tien dagen, de langste tot nu toe! De gebruiksvriendelijke activity tracker helpt je gezonde leefgewoonten op te bouwen en bevat talloze motiverende functies. Zo kan je niet alleen je stappen, de afstand die je aflegt en de calorieën die je verbrandt tracken maar kan je ook je hartslag meten en dat 24/7. Daarnaast registreert de tracker je slaap en geeft hij je een overzicht van de verschillende slaapfasen die je ’s nachts doorloopt. Verder verdien je met de Fitbit Inspire 2 elke dag ‘minuten in actieve zones’ voor de tijd die je besteedt in de vetverbrandings-, cardio- of piekzone. Wanneer je begint, heb je als doel om 150 actieve zoneminuten per week te behalen maar dit doel kan je gemakkelijk aanpassen naargelang je behoeften en motivatie.

 

Bovendien haal je dankzij het gratis jaarabonnement op Fitbit Premium nog meer uit je Fitbit Inspire 2. Dankzij programma’s afgestemd op je conditie-en gezondheidsdoelen, kan je je voedingspatronen verbeteren en nieuwe work-outschema’s uitproberen. Als kers op de taart krijg je toegang tot honderden video-en audioworkouts én begeleide meditatie. Kortom: Fitbit Premium biedt je de extra begeleiding en motivatie die je nodig hebt om je goede voornemens en gezondheidsdoelen van 2021 te behalen.

Neem deel aan de wedstrijd en maak kans op een Fitbit Inspire 2 én een gratis jaarabonnement op Fitbit Premium voor een kickstart van het nieuwe jaar.

 

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Fitbit. 
www.fitbit.com
Instagram @fitbit_be

 

Lees ook:
We love: Drake gaat een eigen merk lanceren met Nike
Met deze coole hobby blijf je deze winter heerlijk warm
Toast to togetherness met Moët & Chandon