Toast to togetherness met Moët & Chandon

Gepubliceerd op 10 december 2020 door ELLE Partner
Toast to togetherness met Moët & ChandonMoët & Chandon

Om de horecasector te steunen, lanceert Moët & Chandon haar solidaire campagne ‘Toast to Togetherness’. We vertellen je alles wat je moet weten over dit bruisend initiatief.

Tijdens de uitzonderlijke periode die we momenteel doormaken, is het meer dan ooit belangrijk dat we ons solidair tonen. Het champagnehuis Moët & Chandon wil haar steentje bijdragen en komt daarom met het initiatief, ‘Toast to Togetherness’, dat nog loopt tot 31 december 2020. Het doel? De bars en restaurants, die economisch werden geïmpacteerd door de huidige situatie steunen. Dat doen ze met niets minder dan… bubbels – champagne deze keer.

Bubbels voor het goede doel

Wil je graag deelnemen aan deze grote solidaire beweging maar dan op jouw maat? Voor elke fles champagne die je koopt bij een drankenhandel of specialist, die partner is van de ‘Toast to Togetherness’-campagne, biedt Moët & Chandon jou de kans om gratis te proeven van Moët Impérial in een bar of restaurant naar jouw keuze. Wanneer je een partneradresje bezoekt van de ‘Toast to Togetherness’-actie, krijg je ter plaatse als aperitief twee glazen champagne aangeboden. Het uitgelezen moment om te klinken op betere dagen en ook je favoriete zaak te ondersteunen wanneer de horeca heropent. Neem een kijkje op moet.com om de lijst drankenhandels en deelnemende verkooppunten te ontdekken.

Maar liefst 39 drankenhandels en 65 bars en restaurants nemen deel aan dit groots solidair initiatief. Proost!

Enkele restaurants die deelnemen :

 1. Halifax Gasthofin Deinze
 2. Belga Queen in Brussel
 3. Fiera in Antwerpen
 4. Auberge Napoleonin Meise
 5. Memlinc in Knokke
 6. Innesto in Houthalen-Helchteren
 7. Hotel Dukes Palace in Brugge
 8. Verso Café in Antwerpen
 9. Cul’eau in Aalst
 10. Le Felicienin Suarlée
 11. Atelier Cuisinein Beaufays

Enkele bars die deelnemen :

 1. L’Impérial Bar in Brussel
 2. Harmon House in Brussel
 3. Matterhorn Sud in Antwerpen

 

Praktische info: de ‘Toast to Togetherness’-campagne loopt nog tot 31 december 2020. De bonnen kunnen bij een partneradresje naar keuze worden gebruikt vanaf het moment dat de horeca heropent en ten laatste tot 31 maart 2021. Eén bon per deelnemer, niet inruilbaar, overdraagbaar of inwisselbaar.

Dit artikel werd opgesteld in nauwe samenwerking met Moët & Chandon. 
moet.com