Wedstrijd : Win een Philips Sonicare 9900 Prestige elektrische tandenborstel

Geüpdatet op 24 juni 2021 door ELLE Partner
philips campagne

Elektrisch poetsen zorgt voor een gezonder én witter gebit. Ben jij al verknocht aan elektrisch poetsen of wil je liever eerst zien en dan geloven? Neem dan deel aan onze wedstrijd en test de Philips Sonicare 9900 Prestige elektrische tandenborstel uit!

De Philips Sonicare 9900 Prestige past zich automatisch aan je poetsgewoonten - druk, beweging, duur en frequentie - aan dankzij de SenseIQ-technologie. Daarenboven is de poetsbeweging van de Philips Sonicare tandenborstel sonisch, met tot wel 62.000 bewegingen per minuut. Het resultaat? Schonere en gladdere tanden.

Verder verwijdert de nieuwe A3 Premium alles-in-één opzetborstel tot wel 20 keer meer tandplak, zélfs op moeilijk bereikbare plekken. Bovendien helpt hij tot 100% meer vlekken weg te halen en dat in minder dan twee dagen. De langere borstelharen reinigen het tandvlees dat tot 15 keer gezonder wordt in slechts twee weken tijd. En dat is nog niet alles: de BrushSync™-functie geeft je een seintje wanneer het tijd is om van opzetborstel te veranderen.

Tenslotte kan je met de Sonicare-app begeleid poetsen en geniet je van persoonlijke aanbevelingen en praktische stappen voor de perfecte poetsbeurt. Dankzij het elegante design en de mooie champagnekleur staat de Sonicare ook nog eens prachtig te pronken in onze badkamer.

Neem nu deel aan de wedstrijd en sleep de gewilde Philips Sonicare 9900 Prestige elektrische tandenborstel in de wacht!

Lees ook: