Win een exclusieve designer XXL strandhanddoek met Magnum!

Geüpdatet op 6 oktober 2020 door ELLE Partner
Win een exclusieve designer XXL strandhanddoek met Magnum!

Stylish én verantwoord genieten van een relaxed dagje in de zon? Yes please! Een exclusieve XXL beach towel van Magnum en een verrukkelijk ijsje (of twee), meer hebben we niet nodig om samen op een veilige manier plezier te beleven.

 

Een XXL strandlaken is je perfecte partner in crime om op een veilige wijze uitgebreid te genieten van een ijsje, of dat nu op het strand is of in het park. Daarom sloeg Magnum de handen in elkaar met drie talentvolle artiesten die elk een ongelofelijk fashionable en luxueuze strandhanddoek ontwierpen.

 

Quentin Monge groeide op aan het strand in het zonnige zuiden van Frankrijk. Als kind liet hij al zijn creativiteit de vrije loop door eenvoudige silhouetten in het zand te tekenen. Vandaag woont en werkt hij in Saint-Tropez, waar de zomerse vibes uit zijn jeugd aan de zee zijn kleurrijke werk blijven inspireren.

 

David Vanadia is een artiest en illustrator uit het naburige Marseille. Zijn minimalistische kunstwerken vallen op door hun sterke grafische identiteit. Vanadia werkt met verschillende media, gaande van digital tot gravure en uitgesneden papier.

 

Karan Singh is ten slotte een Australische artiest en illustrator. Zijn opmerkelijke en kleurrijke creaties zijn een speelse herinterpretatie van op-art minimalisme. Singhs originele stijl wordt gekenmerkt door het gebruik van patronen en herhaling.

 

Wil je ook heerlijk chillen op een XXL designer strandhanddoek van Magnum? Beantwoord dan deze vraag en wie weet lig jij binnenkort te genieten van een smakelijk ijsje op je exclusieve beach towel.

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Magnum.
www.magnumicecream.com

 

Lees ook:
Dé modetrend van deze herfst: stijlvol seventies
Alsjeblieft: 30 stijlvolle outfit ideeën voor op kantoor
Shopping: Duurzaam de toekomst in!