Wedstrijd: win een ticket voor Babyboom 2021, the place to be voor toekomstige en jonge ouders

Geüpdatet op 30 november 2021 door ELLE Partner

Babyboom

Win een ticket voor Babyboom, de grootste beurs die toekomstige en jonge ouders een unieke beleving wil aanbieden.

 

Ben je zwanger, heb je pas een baby of wil je aan kinderen beginnen? Dan sta je samen met je partner aan het begin van een nieuw avontuur dat nogal wat vragen en twijfels oproept. Waar vind je alle informatie om je zwangerschap zo prettig mogelijk te beleven en je baby in alle gemoedsrust te verwelkomen? Je schoonmoeder geeft raad, je hippievriendin komt met haar eigen new-age ideeën, en op het internet vind je weer andere tips, dus je weet niet meer waar je op kunt vertrouwen. Gelukkig is er dus de Babyboom-beurs.

Wat is Babyboom?

Babyboom is een Belgisch bedrijf dat een veertigtal jaren geleden werd opgericht, met het doel aanstaande ouders en ouders met kinderen van 0 tot 3 jaar stap voor stap te begeleiden. Dat doen ze met een one stop shop aanbod dat bestaat uit een website boordevol informatie, een online shop, cadeaupakketten en deze professionele beurs. 

Speciaal voor jonge en aanstaande ouders

De Babyboom-beurs is intussen een instituut geworden in de wereld van het ouderschap, en dit jaar wordt de beurs van 22 tot 24 oktober in Brussels Expo gehouden. Dit unieke evenement heeft het allemaal: allerlei stands, interactieve workshops, lezingen, deskundigen met wie je kunt praten, shopping, het uittesten van producten… In een kalme, ontspannen sfeer kan je de vragen stellen die je bezighouden, professionals uit de wereld van de prille kindertijd ontmoeten, de laatste nieuwigheden op het gebied van babyverzorging ontdekken en producten kopen tegen een aantrekkelijke prijs. 

Babyboom
Babyboom

Wat is er zo fijn aan de beurs?

Heel simpel: hier is alles erop ingesteld om van het ouderschap een ervaring te maken die vooral fun en aangenaam is. Zo zijn er bijvoorbeeld een aantal unieke activiteiten waaraan je kunt deelnemen. In de workshops ontdek je alles over wasbare luiers, de juiste manier om je baby een badje te geven, de beste methode om je baby te dragen en hoe je de pijn tijdens de bevalling kunt verlichten. De merken die op de beurs vertegenwoordigd zijn, tonen je dan weer met plezier de nieuwste snufjes op het gebied van baby-uitrusting en ze helpen je om de juiste keuze te maken. Je kunt ook deelnemen aan een hindernissenparcours om verschillende modellen kinderwagens te testen, en het eerste elektrische exemplaar op de markt uit te proberen. En dan is er nog de shopping-hall, de schattenjacht, de wedstrijden… Met andere woorden: hier kom je om vragen te stellen, dingen uit te proberen en te leren, slimme keuzes te maken en gericht advies te krijgen. Dat maakt Babyboom zo uniek: je ontdekt er een schat aan kennis over zwangerschap, de prille kindertijd en stands vol producten van de beste kwaliteit. Kortom, een fijn evenement waar je alles vindt om je baby zo fijn mogelijk te verwelkomen in de wereld.  

 

Wil je er graag bij zijn zijn? Wees een van de eerste 75 deelnemers en ontvang jouw gratis ticket.

 

 

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Babyboom.
Babyboom.be