Win een Forcapil-kuur van Arkopharma

Geüpdatet op 8 februari 2021 door ELLE Partner

ELLE x Arkopharma

Droom je ervan om te kunnen concurreren met de ellenlange lokken van Ariana Grande? Doe mee aan onze wedstrijd en win een kuur uit het Forcapil-gamma van Arkopharma!

 

Eigenlijk weten we het wel, seizoensveranderingen, herhaaldelijk kleuren en borstelen, stress, vermoeidheid en hormonale factoren beïnvloeden de gezondheid van ons haar. Maar wat is nu het geheim van haar dat menig hoofd doet omdraaien? Een kuur die onze lokken de voedingsstoffen geeft die nodig zijn om hen gezond te houden!

Omdat je uniek bent en de behoeftes van je haar dat ook zijn, heeft Arkopharma Laboratories FORCAPIL® ontwikkeld, een compleet gamma versterkende producten die elk een specifiek probleem aanpakken, voor haar en nagels die mooier dan ooit zijn. Het FORCAPIL®-gamma is verrijkt met drie nieuwigheden en het zal er ongetwijfeld voor zorgen dat je de ideale oplossing vindt om droomlokken te krijgen!

FORCAPIL® FORTIFIANT

Is je haar dof en broos en heb je zachte nagels? Geen paniek, deze formule, die geschikt is voor alle haartypes, geeft ze STERKTE, VITALITEIT en GLANS. Het resultaat? Haar en nagels die niet alleen mooier maar ook sterker zijn!

FORCAPIL® FORTIFIANT
CODE CNK 2222-636 - Aanbevolen verkoopprijs € 37,30 - verpakking voor 3 maanden

 

FORCAPIL® FORTIFIANT KERATINE +

Ben je verslaafd aan je stijltang of aan het brushen van je haar? Dan is deze innovatieve en gepatenteerde formule die voor WEERSTAND, VITALITEIT en VOLUME zorgt, voor jou gemaakt! Deze kuur is speciaal aanbevolen voor het verbeteren van de conditie van gevoelig, verzwakt of broos haar, met name door het herhaaldelijk gebruik van krultangen, haardrogers of haarkleuringen. Vaarwel beschadigde lokken!

Kan je wat extra hulp gebruiken? Probeer de KERATINE + FORTIFYING SHAMPOO, rijk aan VOEDENDE EN CONDITIONERENDE actieve ingrediënten, die speciaal werd ontworpen om de werking van deze nieuwe formule te boosten. In combinatie met de kuur zorgt dit indrukwekkende duo voor je haar, vanbinnen uit en vanbuiten!

FORCAPIL® ANTI-HAARUITVAL

Word je hopeloos van de plukken haar die je op je kussen of in de douche ziet liggen? Geen zorgen, haaruitval is niet onvermijdelijk! Deze formule helpt haaruitval te voorkomen, vooral tijdens seizoenswisselingen of na de zwangerschap, door in te werken op de GROEI van het haar.

Forcapil Anti-Haaruitval
CODE CNK 4188-389 - Aanbevolen verkoopprijs € 41,75, verpakking voor 3 maanden

 

Wil je ook stralende lokken? Doe mee aan onze wedstrijd en maak kans op een pakket van 3 maanden uit het Forcapil®-assortiment van Arkopharma! Beantwoord hiervoor de volgende vragen en win het product dat bij bij jouw haar en je behoeften past.

Lees ook:

Ontspannen Valencia: zon, natuur en wellness à volonté

3 natuurlijke tips voor een betere slaap ondanks stress

5 onmisbare accessoires voor in de keuken