Win een Arkopharma-ontdekkingspakket om je haar en nagels te verwennen

Geüpdatet op 6 november 2020 door ELLE Partner

ELLE x Arkopharma wedstrijd

De veranderende seizoenen, het herhaaldelijke kleuren en brushen, stress, vermoeidheid en hormonale factoren... Allemaal beïnvloeden ze de gezondheid van ons haar. Om in vorm te blijven, hebben onze haren dus de juiste voedingsstoffen nodig. En aangezien elke vrouw anders is, zijn haar behoeften dat ook.

Daarom bieden de labo's van Arkopharma ontdekkingspakketten FORCAPIL VERSTERKENDE KERATINE+ ter waarde van 58,70 euro aan. Voor sterker en mooier haar, vanbinnen en vanbuiten.

Dit ontdekkingspakket bestaat uit:

  • een twee maanden durende kuur met voedingssupplementen (120 capsules) om gevoelige, broze of breekbare haren weer kracht, vitaliteit en volume te schenken. Deze innovatieve en unieke formule bevat keratine op basis van zeventien vrije aminozuren die voor 97% identiek zijn aan de samenstelling van menselijk haar. Ze bevat ook vitamine B8 en zink, dat de haren gezond houdt. Gebruiksaanwijzing: twee capsules per dag.
  • een versterkende shampoo die rijk is aan voedende en stimulerende werkzame stoffen (200 ml), de ideale verzorging voor vermoeid en gevoelig haar.

Nu is het aan jou: beantwoord de volgende vraag en maak kans op een FORCAPIL VERSTERKENDE KERATINE+ ontdekkingspakket.

 

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Arkopharma. 
www.arkopharma.com

Lees ook: