Summer hotspot: WECANDANCE Beach Club en Urban Beach in Zeebrugge

Geüpdatet op 18 augustus 2020 door ELLE Partner Foto’s: Charlotte De Lange
Summer hotspot: WECANDANCE Beach Club en Urban Beach in ZeebruggeELLE x WECANDANCE

Kies je deze zomer voor een staycation, maar wil je geen glamoureuze beach parties missen met de allerbeste Belgische dj’s? Of ben je wel te vinden voor een urban workout op het strand? Goed nieuws, het strand van Zeebrugge wordt deze zomer omgetoverd tot een onvergetelijke Summer experience. 

Het driedaagse electronic beach festival WECANDANCE tovert zichzelf deze zomer om tot de ultieme strandbar. Waar kan je je aan verwachten? Drinks & food om je vingers bij af te likken, zalige muziek en een magical experience, zoals we dat van WECANDANCE gewoon zijn. Daarnaast organiseert het lokale vzw Basics! een Urban Beach zone op het strand: een initiatieterrein voor skateboard, free running, spikeball en tal van andere urban sports. Burgemeester Dirk De Fauw legt uit: De samenwerking tussen WECANDANCE en de lokale vzw BASICS! zorgt voor een unieke troef in Zeebrugge deze zomer. Zo is er enerzijds de WECANDANCE beach club en anderzijds een focus op urban sports, waar jongeren in bubbels van maximaal 50 personen gratis kunnen sporten en zich uitleven. In Zeebrugge ligt het grootste strand van het land: een gouden combinatie, zeker in deze tijden waarin je dicht bij huis op zoek gaat naar ruimte, gezonde buitenlucht en zorgeloze ontspanning.”

WECANDANCE groepje
ELLE x WECANDANCE

WECANDANCE beach club

Bekende Belgische WECANDANCE djs voorzien de beach bar van fijne beats en de juiste vibe. En voor iedereen die enthousiast was over het WCD2020 glitter beach camp thema: reken maar op een beach bar vol glitter, shimmer en shine! De WECANDANCE beach club is elke dag open en gratis toegankelijk voor iedereen. Strandbedden – met telkens 1,5 meter afstand - kan je reserveren via www.wecandance.be.

Summer workouts met een urban vibe

Vzw BASICS! organiseert samen met Stad Brugge de eerste editie van Urban Beach. Je kan er elke dag terecht voor een gratis workout en je volgt er ook initiaties op de verschillende urban installaties. Vzw BASICS! is in en rond Brugge de grootste aanbieder van free running parcours en organiseert in Zeebrugge heel wat sporten die aanleunen bij de youth & street culture, zoals een skate-installatie, een innovatief free running parcours, spikeball, streetball en frisbee. In de nieuwe beweegcontainer kan je dan weer je cocktailcalorieën verbranden tijdens de sessies street workout. 

De Urban Beach is elke dag open van 10.30 tot 18.00 uur, voor telkens maximaal 50 personen. Volg zeker ook www.vzwbasics.be en blijf zo op de hoogte van acties, workshops en initiaties. 

Food by FoodFest Deli en ’t Werftje

De WECANDANCE beach club en de Urban Beach zijn verbonden door een stand alone bar en keuken waar je heerlijk smakende food en drinks kan afhalen. Op het menu staan gerechten van het pop-up takeout concept FoodFest Deli en het lokale restaurant t Werftje. 

WECANDACE food
ELLE x WECANDANCE

Praktisch

  • Openingstijden: Beach Club : 17 juli tot 31 augustus, van 10.00 tot 20.00 uur.
  • Urban Beach (sportzone) : 17 juli tot 31 augustus, van 10.30 tot 18.00 uur.
  • Locatie : Zeebrugge strand

Meer info?  Hou de social media de website www.wecandance.be van WECANDANCE in de gaten.

Lees ook: 

 

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met WECANDANCE. 
www.wecandance.be