Logeren in stijl: boek je verblijf nu rechtstreeks bij de hoteliers

Geüpdatet op 14 juli 2020 door ELLE Partner
Logeren in stijl: boek je verblijf nu rechtstreeks bij de hoteliersELLE Eten x VisitKH

De zomer is aangebroken. Ben jij op zoek naar een stijlvol hotel om een weekendje of week uit te waaien aan de Belgische kust?

Staycation aan zee

Knokke-Heist blijft ook deze zomer de badstad bij uitstek voor een onvergetelijke staycation. De badstad telt niet alleen talloze (top)restaurants met heerlijke gerechten van lokale bodem en hippe boetieks met Belgische mode, maar barst ook van de stijlvolle hotels. De hoteliers ontvangen je deze zomer alvast met open armen: op de website visitkh.be boek je jouw verblijf rechtstreeks bij het hotel zelf, en dat aan de meest voordelige prijs.

Visit Knokke-Heist is een platform dat werd opgericht door de hoteliers van Knokke-Heist om je boeking te vergemakkelijken. Je reserveert er immers zonder tussenpersonen of partners. En dat betekent: geen commissie betalen, steeds de beste prijs en een uitstekende service tijdens je verblijf. Want zonder onnodige tussenschakels, kunnen je specifieke vragen veel sneller beantwoord worden. Een kamer met uitzicht op zee of ontbijt op bed? De hoteliers maken spoedig werk van je wensen. Bovendien geef je de lokale economie - en met name de horeca - een extra duwtje in de rug door niet via online giganten te reserveren, maar Belgisch te boeken, via een platform van eigen bodem.

ELLE Eten x VisitKH
ELLE Eten x VisitKH

Persoonlijke gids

Een tafeltje in je favoriete restaurant reserveren? Ook daar hebben de hoteliers aan gedacht. Boek je je hotel via visitkh.be, dan krijg je immers een echte vip-guide bovenop je overnachting cadeau. Met dit voordelenboekje geniet je van tal van extra’s en kortingen bij handelaars, restaurants en andere recreatiecentra in Knokke-Heist. Jouw persoonlijke gids voor een zomer vol zon, zee en strand in eigen land.

Op de website vind je bovendien een lijst van hotspots, niet-te-missen adresjes en een overzicht van de evenementen die plaatsvinden in de badstad. Zo ben je steeds op de hoogte van wat er doorgaat, en wat niet. Nog meer inspiratie nodig? Op de leuke blog “Approved by VKH” test een vliegende reporter allerlei events en ervaringen uit, zodat je al weet waar je je aan mag verwachten. Of je nu gaat wandelen, de art scene bezoeken of varen op zee: deze zomer wordt Knokke-Heist meer dan ooit the place to be.

ELLE Eten x VisitKH
ELLE Eten x VisitKH

Kom jij ook een tijdje genieten van alle pracht en praal met zicht op de Noordzee? Bezoek dan snel visitkh.be, laat je inspireren en geniet van de beste hotelprijzen in Knokke-Heist.

Tot deze zomer?

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met VisitKH
visitkh.be

Lees ook
Shop lokaal: Boeren & Buren bundelt al het lekkers uit jouw buurt
Een sterrenmaaltijd bij je thuis, zonder koken?
5 alcoholvrije zomerdrankjes om guilt-free te genieten