Een sterrenmaaltijd bij je thuis, zonder koken?

Geüpdatet op 15 juni 2020 door Lore Ginneberge
Een sterrenmaaltijd bij je thuis, zonder koken?

La Villa Lorraine, het bekroonde restaurant in Brussel, heeft heerlijk nieuws voor fijnproevers met een drukke agenda.

Op de kaart van La Villa staat enkel het beste uit land en zee, denk kreeft, zachtgerookte zalm, verfijnde stukjes vlees... De samengestelde menu's in het stijlvolle etablissement zijn een ware beleving, ideaal om tijd te maken voor speciale gelegenhedenen. Maar wat als je van diezelfde keuken wil genieten bij je thuis? Voor de niet-zo-keukenprinsessen en drukbezette dames en heren vertaalde La Villa Lorraine haar expertise op vlak van fine dining naar een aantal traiteurszaken. De ingrediënten waar het restaurant zo bekend om is komen duidelijk terug in de weekmenu's. Er is dagelijks keuze uit verfijnde vis-, vlees- en vegetarische gerechten die in niets lijken op de typische kant-en-klare supermarktmaaltijden.

la villa lorraine

Daarnaast nodigde La Villa Lorraine ook een aantal vrienden uit: Dierendonck bezorgt je het beste vlees, terwijl Wittamer je verwent met patisserie. Verder vind je er kwaliteitsproducten als thee van het Franse Mariage Frères (onze favoriet!), gedroogde Toscaanse pasta, en zout van Sal de Ibiza.

En ook na de lockdown blijft La Villa Lorraine verrassen met topgerechten. Afgelopen maand bood sterrenchef Yves Mattagne er  bijvoorbeeld 4 gastronomische afhaalmaaltijden aan. Gedurende de hele maand juni is het nu de beurt aan chef Mathieu Jacri: elke donderdag en zaterdag worden er telkens 2 gastronomische afhaalgerechten aangeboden. Zo is er de keuze uit gerechtjes met langoustines, kreeft, tonijn... Je weet dus waar naartoe om gasten (of jezelf) te imponeren!

De traiteurzaak heeft vestigingen in Lasne, Ukkel en Sint-Pieters-Woluwe. Meer info, adressen en de menukaart vind je op de website.