Shop lokaal: Boeren & Buren bundelt al het lekkers uit jouw buurt

Geüpdatet op 27 juli 2023 door Lore Ginneberge
Shop lokaal: Boeren & Buren bundelt al het lekkers uit jouw buurtUnsplash

Er gaat in deze tijden extra aandacht naar Belgische boetieks en salons, maar ook voeding is het (h)eerlijkst bij plaatselijke producenten. Boeren & Buren, de organisatie die al het lekkers uit jouw buurt bundelt, wordt 5 jaar en verwent lokale winkelaars met extra korting.

Verse producten, eerlijke prijzen

Het concept van Boeren & Buren is simpel: je selecteert een 'buurderij' dichtbij en vult een virtueel winkelmandje vol lokaal lekkers. Afhankelijk van het aanbod in de buurt is er keuze uit groenten en fruit, maar ook vis, vlees, kaas en drank. Eén keer per week vindt er een afhaalmoment plaats, waarbij je je pakketje ophaalt en kennis maakt met de producenten erachter.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Boeren & Buren (@boerenenburen) op

 Vijf jaar Boeren & Buren

2020 beloofde een groot feestjaar te worden voor de korte keten-organisatie dat intussen al vijf kaarsjes mag uitblazen. Maar hoewel de feestelijkheden deels in het water vallen door de gezondheidscrisis, zag de organisatie nooit eerder zoveel bestellingen binnenkomen. Dat we dus steeds meer aandacht besteden aan lokaal winkelen is bij deze bewezen!

Goed nieuws: om het vijfjarige bestaan van Boeren & Buren te vieren, kan je profiteren van €5 korting op je bestelling met de code LOCELLE21 (geldig tot 31 juli).

Bestellen kan via boerenenburen.be

LEES OOK: 10 verpakkingsvrije winkels om te ontdekken in Brussel en Vlaanderen