Wedstrijd: Opnieuw sporten zonder spierpijn dankzij Arnica

Geüpdatet op 26 oktober 2020 door ELLE Partner

Nu de zomervakantie achter ons ligt, is het tijd om er weer volop in te vliegen! En dat geldt ook voor het sporten. Maar opnieuw beginnen met bewegen gaat vaak gepaard met stramme spieren! Neem deel aan onze wedstrijd en win een tube Arnicrème van het laboratorium Boiron, zo zeg je vaarwel tegen stijve spieren.

 

Of je nu een zondagsjogger bent of een doorwinterde crossfitter, opnieuw starten met sporten - vooral na een lange periode van heerlijk nietsdoen - is nooit vanzelfsprekend. Maak gebruik van de vele voordelen van Arnica om opnieuw goed van start te gaan.

Arnica Montana staat bekend om zijn kalmerend effect op de spieren na lichamelijke inspanning. Het is dan ook dé bondgenoot van atleten van elk niveau. Bij het laboratorium Boiron is deze plant verkrijgbaar onder de naam Arnicrème, een crème met een vloeiende textuur geformuleerd op basis van plantenextract van de verse Arnica Montana in bloei. Deze wilde plant, die van nature op grote hoogte groeit in de weilanden van bergachtige streken, heeft krachtige tonifiërende en ontspannende eigenschappen. Hij is dan ook perfect voor spiermassages.
Wanneer je Arnicrème aanbrengt voor een fysieke activiteit, bereidt het de spieren voor op de inspanning en helpt het om stijve spieren te vermijden. Na het sporten helpt Arnicrème spierkrampen en spiervermoeidheid te verzachten en stimuleert het de recuperatie.

 

Wil je zelf alle voordelen van een sportmassage ontdekken? Neem deel aan onze wedstrijd en win een tube Arnicrème. Beantwoord daarvoor de volgende vraag: