Win het coole en duurzame design voor kinderen van Mustela® x ecoBirdy®

Geüpdatet op 31 maart 2021 door ELLE Partner
Win het coole en duurzame design voor kinderen van Mustela® x ecoBirdy®©Ulrika Nihlén
Mustela
Mustela®, het bekende verzorgingsmerk voor de baby- en kinderhuid, slaat de handen in elkaar met het hippe Belgische label ecoBirdy® en upcyclet hun recycleerbare verpakkingen tot leuke kinderstoeltjes en lampjes.

Goed zorg dragen voor onze planeet is van cruciaal belang als we nog lang willen genieten van onze wondermooie natuur. Daarom is het erg belangrijk om duurzaam te leven en zoveel mogelijk te recycleren. Specialist van de babyhuid Mustela® draagt haar steentje bij aan een groenere en betere wereld door hun gerecycleerde verpakkingen te upcyclen tot schattige designspullen, samen met het Belgische ecoBirdy®. Deze exclusieve collectie wordt geschonken aan goede doelen die zich inzetten voor kinderen, waaronder Villa Rozerood en SOS Kinderdorpen.

Mustela® deed in 2020 een warme oproep om hun recycleerbare verpakkingen binnen te brengen bij een van de 250 deelnemende apothekers. Zo werden er talloze flacons ingezameld die in samenwerking met het duurzame designbedrijf ecoBirdy® werden omgetoverd tot kleurrijke, gespikkelde designspulletjes voor de allerkleinsten: een speciale editie van het populaire Charlie-stoeltje en van het schattige Rhino-lampje, dat de aandacht vestigt op bedreigde diersoorten. In totaal werden maar liefst 130 exemplaren gemaakt op basis van de gerecycleerde Mustela®-verpakkingen.

 

Wil je ook graag een kleurrijk stoeltje en neushoornlampje winnen van Mustela® x ecoBirdy®? Beantwoord deze vraag en win een set van deze leuke designspulletjes voor je kleine spruit.

 

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Mustela®

Mustela.be

Foto 1 : ©Ulrika Nihlén, foto 2: ©Arne Jennard

Lees ook: 

Coole collab: Mustela® x ecoBirdy® recycleren verpakkingen tot schattig kinderdesign

R hotel experiences: de ideale plek om te herbronnen in de Ardennen

Tournée Minerale: stijlvolle mocktails om de alchoholvrije periode in te zetten