Test een volledige Dr. Hauschka 3-stappen routine inclusief de gloednieuwe Vloeibare Dagcrème!

Geüpdatet op 3 maart 2021 door ELLE Partner

Onze huid kan zichzelf van nature uitstekend verzorgen en herstellen. Verzorgingsproducten mogen dat aspect niet overnemen maar kunnen de huid wel bijstaan in dat proces. En dat is nu net waar Dr. Hauschka voor staat: 100% natuurlijke cosmetica, die de huid optimaal ondersteunt. In maart lanceert Dr. Hauschka drie nieuwe vloeibare dagcrèmes, die jij in avant-première kan testen.

De gloednieuwe dagcrèmes focussen elk op een verschillend huidbeeld. Zo stimuleert de Activerende Vloeibare Dagcrème de natuurlijke vet-en vochthuishouding van de huid en zorgt deze voor een mooie glow. Heb jij een gevoelige huid, die snel rood wordt? Dan is de Kalmerende Vloeibare Dagcrème iets voor jou. Deze biedt de hele dag door bescherming en zorgt voor een egale indruk. De Balancerende Vloeibare Dagcrème vermindert dan weer onzuiverheden en brengt de wat vette, gemengde huid met een glimmende T-zone weer in balans. Voor elk huidbeeld wat wils!
De Vloeibare Dagcrème vormt samen met de Reinigingsmelk en Gezichtslotion de bejubelde 3-stappen routine van Dr. Hauschka. Deze volgt het natuurlijke dag- en nachtritme van de huid en bestaat uit reinigen, versterken en verzorgen. Zo scheidt de huid ’s nachts overtollige stofwisselingsproducten af, die je ’s ochtends weer wegneemt met de Dr. Hauschka Reinigingsmelk. Vervolgens versterk en reguleer je de huid met Dr. Hauschka Gezichtslotion. Deze fijne spray bevat heilzame plantenextracten voor een gehydrateerde huid met een frisse uitstraling. Tenslotte bescherm je met een op jouw huid afgestemde crème je huid tegen invloeden van buitenaf.

Wil jij de 3-stappen routine van Dr. Hauschka testen, inclusief de gloednieuwe vloeibare dagcrème, passend bij jouw huidbeeld? Schrijf je in en wie weet word jij één van de 75 gelukkige testers.

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwering met Dr. Hauschka.
www.drhauschka.nl

 

Lees ook: 

10 tips om je eigen onderneming te starten

Wedstrijd: Boost je natuurlijke afweer met Arkopharma

Alle make-up inspiratie voor valentijn