Dit zijn de meest begeerde mode-items ter wereld (met betaalbare alternatieven)

Gepubliceerd op 4 februari 2021 door Marie Pauwels en ELLE België
Dit zijn de meest begeerde mode-items ter wereld (met betaalbare alternatieven)Pinterest

Helemaal verliefd op deze trendy stukken van het moment, maar wat minder op hun prijskaartjes? We got you! Hoewel lookalikes natuurlijk niet hetzelfde zijn als the real deal, zochten wij enkele betaalbare alternatieven voor jullie aan een zachter prijsje.

Lyst is een online platform dat lijsten bijhoudt van de meest gezochte modestukken wereldwijd. Per maand genereren ze zo'n 10 miljoen zoekopdrachten van uiteenlopende merken en items. In totaal maken meer dan 70 miljoen mensen gebruik van Lyst (uit 120 verschillende landen), wat maakt dat ze het grootste online modeplatform zijn - en een goed beeld kunnen schetsen van de stukken die trending zijn.

Bottega Veneta - The Lug Boots

Niet gemeen bedoeld, maar als je nog niet door had dat deze boots een ding zijn, heb je vast onder een steen geleefd. Zwarte botjes in alle vormen en maten zijn o-ve-ral, maar specifiek dit model van Bottega Veneta is momenteel enorm hard in trek: het staat helemaal bovenaan in de top 50 van populairste mode-items volgens Lyst. Het model heeft (héél) wat weg van Prada's Lug Chelsea Boots (die we vorig jaar aan de voeten van elke influencer zagen), al is de zool van deze schoen wat minder over the top. Dat maakt het volgens ons een goede investering waar je lang plezier van zal hebben.

meest begeerde modestukken
Bottega Veneta, The Lug Boots, €850

Shop boots

Betaalbaar alternatief:

meest begeerde modestukken
Pull&Bear, zwart leren chelsea laarsje met trackzool, €69,99

Shop boots

Alexander McQueen - Oversized Black Glitter Sneakers

De oversized sneakers van Alexander McQueen zijn al een aantal jaar overal, maar uit de lijst van Lyst blijkt dat specifiek deze versie met zwarte glitters het op dit moment enorm goed doet. Dit model kan je zowel overdag als 's avonds dragen, waardoor het een veelzijdig stuk is. Plus, een paar stevige stappers heeft iedereen nodig, right?

meest begeerde modestukken
Alexander McQueen, Oversized Black Glitter Sneakers, €425

Shop Sneakers

Betaalbaar alternatief:

meest begeerde modestukken
Lipsy, sneakers met plateauzool en glitter in zwart, €15,05

 

Shop sneakers

Ugg - Women's Pink Fluff Yeah Slide

Sinds de lockdown wentelden we ons in alles dat zacht, aaibaar en comfortabel is. Deze pantoffels van UGG zijn daar een schoolvoorbeeld van, hun populariteit schoot dan ook enorm de hoogte in het afgelopen jaar. En mensen beperkten zich niet tot hun woon- en slaapkamers om ze te dragen (dat zouden wij ook niet doen voor die prijs), ook buitenshuis zijn de Fluff Yeah Slides een echt fashion statement, of het nu gaat om influencers of bekendheden.

meest begeerde modestukken
Ugg, Fluff Yeah Slide, €84

Shop pantoffels

Betaalbaar alternatief:

meest begeerde modestukken
Anna Field, Pantoffels, €15,99

Shop pantoffels

Marc Jacobs - Snapshot Small leather camera bag

Deze tas is allesbehalve een nieuwkomer, toch doet 'ie het nog steeds ontzettend goed. Het model is klein en oogt speels, wat het een geliefd accessoire maakt onder sportieve fashionista's. De Camera Bag bestaat in ontzettend veel verschillende kleuren en varianten, er dus écht voor elk wat wils.

meest begeerde modestukken
Marc Jacobs, Snapshot Small leather camera bag, €330

Shop tas

Betaalbaar alternatief:

begeerde items
Calvin Klein, Flap Crossbody, €89,95

Shop tas

De volledige top 50 van  trendy stukken vind je hier.