Wedstrijd: Boost je natuurlijke afweer met Arkopharma

Geüpdatet op 9 februari 2021 door ELLE Partner
ELLE x Arkopharma

Heb je het gevoel dat een beetje extra hulp erg welkom zou zijn om in vorm te blijven en je te beschermen tegen winterse ziektekiemen? Doe dan mee aan onze wedstrijd en win het natuurlijke gezondheidsproduct van jouw keuze om je natuurlijke afweer te versterken.

Tegenwoordig is het moeilijk te vergeten dat microben helaas nog steeds erg aanwezig zijn in ons leven. Ons lichaam moet elke dag zijn uiterste best doen om zichzelf te verdedigen tijdens deze delicate periode. Daarom is het van essentieel belang om doeltreffende hygiënemaatregelen te nemen en alle nodige voorzorgsmaatregelen te nemen om jezelf zo goed mogelijk te beschermen.

Het wordt ook sterk aanbevolen om ons lichaam te helpen weerstand te bieden tegen externe agressies, door ons immuunsysteem en onze natuurlijke afweer te boosten. De Arkopharma-laboratoria, gespecialiseerd in natuurgeneeskunde, bieden een selectie van producten aan om je natuurlijke afweer en je weerstand tegen microben te versterken.

De plantaardige producten van Arkopharma combineren wetenschap, creativiteit, kwaliteit, veiligheid en respect voor het milieu, waardoor ze doeltreffend werken, met meer respect voor het lichaam en zijn balans, en ze beter verdragen worden en opgenomen worden door het lichaam.

Arkovital Pure Energy Immuno Plus - Natuurlijke afweer & energie

Zijn missie? Arkovital Pure Energy Immuno Plus boost en behoud je vitaliteit dankzij een krachtige cocktail van 10 vitamines en 5 mineralen van 100% plantaardige oorsprong, Echinacea, bèta-glucanen en baobab.

Voedingssupplement. Enkel voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar.

ELLE x Arkopharma
Adviesverkoopprijs: € 22,75 - CNK: 3945-144 - 30 tabletten.

 

Arkovital Acerola 1000 - Immuunsysteem & energie

Voel je je uitgeput? Arkovital® Acerola 1000, een 100% plantaardige vitamine C, exclusief vervaardigd van Acerola-bessen, werkt als een echte boost! Dankzij de dubbele versterkende en verstevigende functie helpt het vermoeidheid te verminderen en draagt ​​het bij tot de goede werking van het immuunsysteem ... Deze kauwtablet met de heerlijke smaak van rood fruit versterkt je veerkracht, elke dag opnieuw! Voedingssupplement enkel voor volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar.

Acerola 1000 Natuurlijke Vitamine C, 30 kauwtabletten
Adviesverkoopprijs: € 13,80 - CNK: 2227-197 - 30 tabletten.

 

Arkoroyal Dynergie - Immuniteit & energiebooster

Nood aan een bondgenoot om de winter het hoofd te kunnen bieden? Arkoroyal® Dynergie is een complex met dubbele werking, zowel versterkend als stimulerend. Het bevat Ginseng, die het gevoel van vermoeidheid vermindert en het lichaam weerbaarder maakt, maar ook koninginnenbrei, Acerola en Propolis. Gegarandeerd zonder bewaarmiddelen en zonder chemicaliën. Voedingssupplement enkel voor volwassenen en kinderen vanaf 15 jaar.

Arkoroyal Dynergie, 20 ampullen
Adviesverkoopprijs: € 27,10 - CNK: 2231-553 - 20 ampullen.

 

Arkoroyal® Immuniteit Fort BIO - Vanaf de eerste tekenen van winterse ongemakken

Arkoroyal® Immuniteit Fort BIO helpt het afweersysteem van het lichaam te ondersteunen van zodra dat nodig is. Zijn formule met echinacea, gecombineerd met een complex van vijf producten uit de bijenkorf, helpt je om bestand te blijven tegen de winter! Gegarandeerd zonder bewaarmiddelen en zonder chemicaliën. Voedingssupplement enkel voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar.

Arkoroyal Koniginnebrij, 20 ampullen
Adviesverkoopprijs: € 21,20 - CNK: 3932-753 - 20 ampullen.

 

Beantwoord de volgende vraag en maak kans op één van deze Arkopharma-producten naar keuze:

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Arkopharma. 
www.arkopharma.com

Lees ook: 

10 tips om je eigen onderneming te starten

Wedstrijd: verras je geliefde met een Leonidas-geschenkdoos

Zo maakt een Smart Home je dagelijkse leven leuker en eenvoudiger