Wedstrijd: verras je geliefde met een Leonidas-geschenkdoos

Gepubliceerd op 2 februari 2021 door ELLE Partner
ELLE x Leonidas

Het feest van de liefde komt eraan en dus ook de zoektocht naar het perfecte geschenk om je geliefde mee te verwennen... Doe mee aan onze wedstrijd en win een doos heerlijke Leonidas-pralines.

Op zoek naar een cadeau dat je geliefde vlinders in de buik geeft? Met een gastronomisch geschenk kan het niet fout gaan! Ter gelegenheid van Valentijn brengt de Belgische chocolatier Leonidas een cadeauverpakking uit met twaalf schattige hartjes om van te snoepen...

Deze mooie zoetigheden zijn verkrijgbaar in een onweerstaanbare waaier aan smaken en kleuren en zullen in slechts één hap het hart van je allerliefste veroveren.

De chocoladehartjes Vanille, Noir de Noir, Framboos en Dulce de Leche, die het hele jaar door verkrijgbaar zijn, worden vergezeld van drie exclusieve smaken die speciaal werden bedacht voor het feest van de geliefden. Op het menu? Exotische hartjes in de kleuren van de liefde met bloemige en fruitige smaken.

Bij de limited editions: Het flamboyante rode hartje Hibiscus en Klaproos in witte chocolade, gevuld met een ganache met klaproossmaak en een infusie van hibiscus. Het hartje Kers en Vlierbes, omhuld met witte chocolade en gevuld met een ganache van kersen en vlierbessen. En tot slot, het hartje Bloedsinaasappel en Gojibessen, een praline van witte chocolade gevuld met een crème van bloedsinaasappel en gojibessen. Deze lekkernijen worden gepresenteerd in een prachtige hartvormige doos, het toppunt van romantiek!

Deze cadeauverpakking van Leonidas is even lekker als ze mooi is. Je kan ze samen als koppel degusteren (of verslinden!) en genieten van een moment om met z’n tweetjes te delen.

ELLE x Leonidas

Waag je kans en win een ​​van deze mooie geschenkverpakkingen door de volgende vraag te beantwoorden: