Win het nieuwe parfum Angel Nova van Mugler

Geüpdatet op 22 april 2022 door ELLE Partner
Win het nieuwe parfum Angel Nova van Mugler

Heb je zin om een unieke olfactorische ervaring te beleven? Doe mee aan onze wedstrijd en win het nieuwe parfum Angel Nova van Mugler.

Een nieuwe ster is toegetreden tot het sterrenbeeld Mugler… Deze gloednieuwe, vrouwelijke geur, “Angel Nova” gedoopt, viert alle moedige vrouwen die hun dromen durven waarmaken. Bijna dertig jaar na de geboorte van het iconische "Angel" parfum kreeg het trio van beroemde parfumeurs, Sonia Constant, Quentin Bisch en Louise Turner, een nieuwe impuls om de roos op een meer milieuvriendelijke manier te herinterpreteren. Om deze nieuwe geur te ontwikkelen, maakte Mugler gebruik van upcycling, een uniek proces dat klassieke distillatie en biotechnologische innovatie combineert. Zo kan men de reeds gedestilleerde rozenblaadjes hergebruiken, waardoor minder grondstoffen nodig zijn, en verkrijgt men een erg natuurlijke roos. Het resultaat ? Een betoverende, heerlijk fruitige en gedurfd houtachtige eau de parfum, met in het hart een explosie van de Damascena-roos. Om het parfum te perfectioneren, komen de zoete geuren van framboos en lychee samen met Akigalawood en Benzoin, twee krachtige ingrediënten met een sterk karakter. Met andere woorden, "een ijzeren vuist in een fluwelen handschoen", zoals de neus van Sonia Constant zo mooi omschrijft.

"Angel Nova" wil, met zijn bedwelmende en sensuele parfum, de essentie van durf zijn. Een geur voor vrouwen die niet bang zijn om hun lot in eigen handen te nemen, die durven groots te dromen en het onmogelijke waar te maken. Herken je jezelf in deze boodschap? Heb je een droom waarin je voor de volle 100% in gelooft? Doe dan mee aan onze wedstrijd en win een van de vijf Angel Nova-parfums (50 ml) door de onderstaande vragen te beantwoorden.

Wil je meer weten over dit parfum? Bezoek dan de Angel Nova-pagina op de ICI Paris XL-website: www.iciparisxl.be/nl/mugler-angel-nova

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Mugler.
www.inter.mugler.com

Lees ook
Groene geuren: onze favoriete natuurlijke en vegan parfums
Dit zijn de grootste parfumtrends voor 2020
Luxueuze huisparfums en geurkaarsen die doen dromen van de zomer