Luxueuze huisparfums en geurkaarsen die doen dromen van de winter

Geüpdatet op 22 april 2022 door Lore Ginneberge
Luxueuze huisparfums en geurkaarsen die doen dromen van de winter

Klaar voor een reis rond de wereld in eigen huis? Deze stijlvolle geurkaarsen en huisparfums brengen extra gezelligheid én een lekkere geur in je interieur.

De perfecte eyecatcher in huis die ook nog eens ruikt naar warme ambertoetsen, rokerige tabak, zoete vanille of gezellig cederhout?  Deze huisparfums en kaarsen zijn het ideale geschenkje voor jezelf of voor de feestdagen.

Augusta Aroma

De Vegan Wax Candle IV van het Belgische Augusta Aroma komt recht uit een duizend-en-één-nacht sprookje. Deze complexe geur vangt de essentie van het Midden-Oosten met roos, frisse munt en met de aardse geur van oud wood.

augusta aroma
vegan wax candle IV, augusta aroma, €55

Shop hier

L:A Bruket

Hul je huis tot vijf maanden lang in een heerlijke wolk van nootmuskaat en cederhout. Alleen al voor het minimalistische design zou je 't doen.

geurstokjes room diffuser L:A Bruket
Hinoki geurstokjes, L:A Bruket, €67 bij Beauty By Kroonen

Shop hier

AAYALI

Nog een Belgisch kaarsenmerk om in huis te halen is AAYALI. Het florale Joie geurt naar mimosa, vergezeld van vanille en amber en doet denken aan de eerste zonnestralen op een koude winterdag.

AAYALI
Joie, AAYALI, €49

Shop hier

Jo Malone

Transformeer de atmosfeer met het kostbare, mysterieuze oud. Het rokerige karakter van deze edele houtsoort staat centraal, opgelicht door de frisse toets van bergamot en een sinaasappel granité-akkoord.

 

jo malone kaarsen geurkaars
Oud & Bergamot, Jo Malone, €66,50 bij De Bijenkorf

Shop hier

Byredo

Voor wie niet de luxe heeft van een eigen knusse bibliotheek in huis, is er de geurkaars van Byredo. Bibliotheque evoceert het gevoel van kostbare boeken in een ruimte waar de tijd stil lijkt te staan.

byredo geurkaars herfst
Bibliotheque geurkaars, Byredo, €62 bij Skins Cosmetics

Shop hier

& Other Stories

Een tikje delicaat, maar vooral heel erg punk. Een overdosis vanille, rebelse rozen en exotische tijgerorchidee zorgen voor een onweerstaanbaar boeket.

other stories kaarsen
Punk Bouquet, & Other Stories, €19

Shop hier

diptyque

Ter ere van haar zestigste verjaardag lanceert diptyque vijf limited edition-producten die je meenemen langs iconische plekken. Parijs is waar het begon voor diptyque. Deze geurkaars voert je mee langs de Seine met haar boekverkopers en antiekwinkels.

Diptyque geurkaars
Paris Limited Edition geurkaars, Diptyque, €80 via De Bijenkorf

Shop hier

Cire Trudon

Het luxueuze kaarsenmerk breidt haar home collectie uit met geurstokjes van enkele iconische geuren. Ernesto is een rokerige wintergeur met toetsen van leder, rum, amber en tabak.

cire trudon room diffuser geurstokjes
Ernesto room diffuser, Cire Trudon, €160 bij Senteurs D'ailleurs

Shop hier