Op reis met Veuve Clicquot

Geüpdatet op 3 december 2021 door ELLE Partner
Op reis met Veuve Clicquot © Veuve Clicquot

Veuve Clicquot Arrow spoort je aan om nieuwe horizonten te verkennen en maakt je bestemming dubbel speciaal.

Ieder van ons heeft wel een stad die veel voor ons betekent. Een stad waar we om de een of andere reden een emotionele band mee hebben. Wat die reden ook is - een herinnering, een persoon, een reis - de naam van die stad roept vanalles bij ons op. Dit najaar zet het Maison Veuve Clicquot vijf Belgische steden in de bloemetjes. Met het woord Antwerpen, Brussels, Hasselt, Knokke of Luik op de iconische verpakking zet het huis ons aan om onze favoriete bestemming eer aan te doen.

Arrow van Veuve Clicquot : een doorslaand succes

© Veuve Clicquot

De Arrow-koffer van Veuve Clicquot zag het licht in 2016 en werd meteen een verzamelobject. Intussen blijft hij harten veroveren en spreekt hij wereldwijd tot de verbeelding. In eerste instantie zien we alleen de voorkant van de koffer, met daarop de naam van een aanlokkelijke bestemming. Maar al snel ontdekken we de verrassing die erachter schuilt: in de koffer zit de al even mythische Carte Jaune Veuve Clicquot-fles. Dit zeldzame collector's item is enig in zijn soort en slechts enkele geluksvogels slagen erin om er eentje bemachtigen.

Gedreven door het lot, visie en smaak

Sinds het Maison Veuve Clicquot in 1772 werd opgericht, blijft het zijn lijfspreuk trouw: "Er is maar één kwaliteit: de beste". Madame Clicquot was een moedige vrouw en een echte pionier. Deze Grande Dame van de Champagne ging in 1805 aan het roer van het Huis staan en werd een van de eerste moderne zakenvrouwen. Tot op vandaag leven haar toewijding, visie en aangeboren gevoel voor de Franse levenskunst verder in het Maison met haar naam. Veuve Clicquot draagt diezelfde art de vivre uit en doet dit via zijn opmerkelijke champagnecollectie, met onder andere de mythische Carte Jaune en La Grande Dame.

Wat is jouw favoriet? #FollowYourArrow.

Verkrijgbaar bij de geselecteerde kelders en boetieks – www.veuveclicquot.com
Richtprijs: 60€

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Veuve Clicquot.
www.veuveclicquot.com

Lees ook :
3 tips om kaviaar te kiezen, proeven en bewaren
Kerstmis: de must-haves voor een betoverende kerstsfeer
Moët & Chandon Grand Vintage 2013, het allerbeste van een uitzonderlijk wijnjaar