Kerstmis: de must-haves voor een betoverende kerstsfeer

Geüpdatet op 25 november 2021 door ELLE Partner
Kerstmis: de must-haves voor een betoverende kerstsfeer © Maisons du monde

We mogen nu echt beginnen aftellen naar Kerstmis, dus is het tijd om na te denken over onze feestversiering. En ook dit jaar laat Maisons du Monde ons weer dromen met zijn decoratieve klompjes voor de feestdagen! Ontdek onze selectie must-have artikelen van de 4 kersttrends van het moment.

Onze belangrijkste missie: onze gasten van hun sokken blazen! We zetten koers richting Maisons du Monde om de mooiste decoratieve voorwerpen te vinden voor een prachtige en magische Kerst. Dit jaar zet het merk 4 kersttrends in de kijker, zodat iedereen de sfeer kan kiezen die het best bij hem of haar past.

Boho chic trend - een Kerst in de kleuren van de natuur

Lichte houttinten, gebroken wit, zacht groen en een vleugje goud om het geheel te versterken: dit is de perfecte combo voor een pure en serene Kerst. De rustgevende kleuren en natuurlijke materialen creëren een zalige bohemian sfeer van je kersttafel tot je dennenboom.

Neokitsch trend - een Kerst met uitgesproken kleuren

Baal je dat je in 2020 niet al je versierkunsten voor de feestdagen uit de kast hebt kunnen halen? Laat je originaliteit dit jaar de vrije loop en ga voor een verrassingseffect met deze Neokitsch stijl. We kiezen voor een kleurrijke kersttafel en -boom met fuchsia, diepgroen, mosterdgeel en hier en daar een streepje goud voor een feestelijke afwerking. Veren, bont, fluweel, extravagante patronen, glitters, versiering in dierenvormen, … Gedaan met less is more, hier luidt het credo: hoe meer, hoe beter! Je gasten zullen meteen in de stemming zijn voor een onvergetelijke oudejaarsavond.

Vintage trend - een Kerst met traditionele kleuren

Houd je het liever bij een meer traditionele Kerst in rode en groene tinten? Maisons du Monde heeft ook aan jou gedacht en heeft een feestelijke selectie samengesteld, die doet denken aan de feestdagen uit onze kindertijd. Hulsttakjes om op te hangen, kerstkransen, gestreept geschenkpapier, fonkelende kerstbomen, ... Een vrolijke versiering om je dierbaarste herinneringen met je familie naar boven te halen.

Polaire trend – een Kerst op de Noordpool

Je kunt er ook voor kiezen om de sfeer van de verre contreien van de Noordpool in huis te halen. Dompel je gasten onder in een winterse stemming met kleuren waar je van gaat bibberen, zoals ijzig blauw, hagelwit of zilver. We kunnen ons de kerstboom al voorstellen, bestrooid met sneeuw en uitgedost met mooie ijsblauwe ballen, terwijl de rest van het huis in sneeuwvlokken en besneeuwde bladeren is gehuld. Het belooft een zachte en betoverende Kerst te worden!

Ontdek alle kerstversiering op maisonsdumonde.com.

Dit artikel is geschreven in nauwe samenwerking met Maisons du Monde.
www.maisonsdumonde.com

Lees ook :
KIJKTIP: de gezelligste kerstfilms en specials op Disney+
Je keuken inrichten: 5 grote trends voor 2022
Hoe word je de perfecte host? Een bezoek aan binnenhuisarchitect Chris Glass