3x snoerloze must-haves voor in de keuken

Geüpdatet op 11 januari 2022 door ELLE Partner
3x snoerloze must-haves voor in de keuken ©KitchenAid

Breng je graag wat extra tijd door in de keuken om te bakken en braden? Met deze snoerloze must-haves bereid je binnenkort de lekkerste zoete en zoute recepten in een handomdraai.

Een uitgebreide maaltijd gaat onvermijdelijk gepaard met lange uren zwoegen in de keuken. En dan kan het er nogal rommelig aan toe gaan. Maar met de juiste - lees: draadloze - keukenapparatuur wordt koken kinderspel én blijft je keuken spik en span.

De gloednieuwe ‘Cordless Collection’ van KitchenAid bestaat uit een snoerloze staafmixer, hakmolen en handmixer. Het keukengerei is niet alleen handig in gebruik maar staat met haar fraai design ook nog eens leuk in elke keuken.

Draadloos kokkerellen

 Het gebrek aan een snoer betekent echter niet dat de draadloze keukenapparaten moeten inboeten aan performantie. Eenzelfde oplader laadt de verschillende producten immers in slechts twee uur van leeg naar vol. Ben je gehaast? Na zo’n tien minuten laden, zijn de toestellen gebruiksklaar wanneer je ze dringend nodig hebt. De lithium-ionbatterij garandeert bovendien een optimale looptijd met dezelfde efficiëntie als producten met snoer maar dan met extra flexibiliteit. Verder geeft het batterij-indicatielampje aan wanneer het tijd is om het toestel op te laden. Tenslotte zijn de toestellen eenvoudig schoon te maken én vaatwasserbestendig.

kitchenaid draadloze hakmolen
©KitchenAid

De ‘Cordless Collection’ van KitchenAid

  1. Draadloze hakmolen: De compacte draadloze hakmolen wordt met een roestvrijstalen mes én klopaccessoire geleverd. Je kan er naar hartelust mee mixen, hakken, pureren en kloppen. Het toestel heeft twee snelheidsinstellingen en een pulseerfunctie waarmee je de heerlijkste hartige en zoete bereidingen op tafel tovert.Goed nieuws: je kan de draadloze hakmolen van KitchenAid nu winnen op onze website. Doe mee aan de wedstrijd en wie weet sleep jij deze snoerloze must-have in de wacht.
  2. Draadloze handmixer: De draadloze handmixer bezit zeven snelheden waarop je kan mixen, roeren en kloppen. Dankzij de handige soft start-functie voorkom je bovendien spatten op hoge snelheid. Daarbij zorgt het handige, staande ontwerp ervoor dat je niet knoeit wanneer je de mixer op het aanrecht zet.
  3. Draadloze staafmixer: Mengen, vermalen en mixen: de draadloze staafmixer kan het allemaal. Het toestel is ergonomisch, licht en eenvoudig met één hand te bedienen. Met een mixstaaf van 20,3 cm is is de staafmixer lang genoeg om in diepe potten te geraken. Hij wordt inclusief mengbeker met deksel geleverd om te mixen, serveren of op te bergen.

De ‘Cordless Collection’ van KitchenAid is verkrijgbaar in vier kleuren: matzwart, keizerrood, amandelwit en houtskoolgrijs. Je shopt de collectie op KitchenAid.be.

Klik hier om een KitchenAid draadloze hakmolen te winnen!

Dit artikel werd opgesteld in nauwe samenwerking met KitchenAid.

KitchenAid.be.

Lees ook :

Mercury Mysteries, of waarom Queen-frontman Freddie Mercury ook na 30 jaar nog onsterfelijk is

Schrijf je in voor het shopping event ELLE x CITY2 en ontvang een goodiebag

11 Belgische breigoedmerken voor trendy wintertruien