Schrijf je in voor het shopping event ELLE x CITY2 en ontvang een goodiebag

Gepubliceerd op 24 november 2021 door ELLE Partner
Schrijf je in voor het shopping event ELLE x CITY2 en ontvang een goodiebag

Het is zover, de slag om de kerstcadeautjes is weer begonnen! Wil je tijdens je laatste kerstaankopen een ongeëvenaard shopping event meepikken? Afspraak in City2, tijdens het weekend van 17, 18 en 19 december.

City2 en ELLE België willen je deze eindejaarsfeesten in de watten leggen. Ze doen dit met animaties en activiteiten die je een instant glitter- en feestgevoel bezorgen. Maak je op voor beauty- en make-upstands, een pop-uploungebar, een gospelconcert en feeërieke versieringen.  Ideaal om na de jacht op kerstcadeautjes met vrienden of familie lekker te chillen.

Een ongeëvenaarde shopervaring

City2 is "The Place To Be" om je klaar te maken voor de eindejaarsfeesten. Vanaf eind november baadt het versierde winkelcentrum in lichtjes en kerstsfeer. Kun je wel wat inspiratie gebruiken voor je kerst- of nieuwjaarslook? Breng tijdens het weekend van 17 december een bezoekje aan de beauty- en make-upstand en laat je feestlook pimpen. Nood aan een shoppauze? Kom samen met je vrienden of familie een glaasje drinken in onze pop-uploungebar. Laat je betoveren door de feestmagie en kom naar City2. Op 17 en 18 december word je er begeleid door vurige gospel, op 23 december hoor je kerstmuziek.

city2

Wedstrijd city2 x elle belgië

Je gaat er niet alleen zalig shoppen, tijdens het weekend van 17 december kun je ook een aankoopbon ter waarde van 150 euro winnen. Die is geldig in de meest City2-boetieks. Wil je aan de wedstrijd deelnemen? Deel dan je feestlook of je kerstaankopen in een story op Instagram en tag @city2brussels en @ellebelgië. Elke dag van het weekend wordt een winnaar uitgeloot. En omdat we niemand willen teleurstellen, gaat iedereen die voor het event heeft ingeschreven stralend en glitterend met een goodiebag weer naar huis.

Meer dan shoppen

City2, dat is 34.000 m² geluk, verspreid over vier verdiepingen, met een exclusieve food court waar groot en klein zijn gastronomische hartje kan ophalen. In het winkelcentrum met tachtig labels kunnen shopaholics zich volledig laten gaan. City2 bevindt zich in het centrum van Brussel en is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Je komt er via de metrohalte Rogier of rechtstreeks via de Nieuwstraat. Bovendien beschikt het shoppingcentrum over een parking met vierhonderd parkeerplaatsen.

Schrijf je hier in voor het shopevent elle x city2, van 17 tot en met 19 december, en ontvang een goodiebag

Praktische info :

  • Adres : City2 Shopping Brussel - Nieuwstraat 123 - 1000 Brussel
  • Uitzonderlijke openingstijden op zondag 28/11, 12/12 en 19/12 van 11.00 tot 18.00 uur en op vrijdag 24/12 van 10.00 tot 19.00 uur

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met City2.

city2.com

Lees ook :

Gezellige kerst aan huis geleverd met Kerstboomaanhuis

Hotel The Grand : Ontdek Amsterdam via de rode loper

5 manieren om je make-up milieuvriendelijk(er) te verwijderen