Good Vibrations: de beste vibrators getest

Geüpdatet op 28 januari 2020 door ELLE België
Good Vibrations: de beste vibrators getest

Hoe scoort de nieuwste generatie vibrators? Onze redactie deed de test en is blij te melden dat een fallusvorm niet noodzakelijk is voor een lekker orgasme. Eigen plezier eerst!

Getest: de nieuwe lichting vibrators

The Tennis Coach: het orgasmemysterie

“Tenniscoach: zijn naam creëert hoge verwachtingen, maar ik leer minder bij dan gehoopt. De coach belooft mijn g-spot intens te stimuleren, maar ik weet niet zeker of ik echt vaginaal klaarkom, of toch clitoraal door de secundaire trillingen.”

Score: 6/10

vibrators getest
The Tennis Coach, Smilemakers, €47,50

Shop hier

The Frenchman: befbeurt on a stick

“Hij klonk veelbelovend, deze orale sekssimulator, maar kon niet aan de verwachtingen voldoen. Het trillende, vlakke siliconenblad voelt lekker, maar doe mij toch maar een echte tong. Extra glijmiddel gebruiken helpt wel.”

Score: 6/10

vibrators smilemakers
The Frenchman, Smilemakers, €47,50

Shop hier

Tiani 2: Trop is te veel

“Een vibrator die je moet inbrengen tijdens het vrijen? Gelukkig is mijn partner niet snel geïntimideerd. Terwijl hij me penetreert kan ik met de afstandsbediening de trillingen opvoeren. Ik kom al snel tot een hoogtepunt, maar vraag me toch af of die penis nog nodig was. Een beetje verwarrend.”

Score: 7/10

vibrators lelo
Tiani 2, Lelo, €139

Shop hier

The Fireman: maagdelijk

“Hij is wat onwennig om vast te houden, deze brandweerman, maar klaart de klus door zowel de clitoris als de schaamlippen te verwennen. Trilt niet te hevig, ideaal als eerste speeltje. Extra punten voor design.”

Score: 8/10

getest seksspeeltjes
The Fireman, Smilemakers, €47,50

Shop hier

 

Womanizer Duo: Seriestimulator

“Halleluja! Ik weet niet wat me overkomt. De combo van zuigeffect aan de clitoris en stimulatie van de g-spot zorgt ervoor dat ik al mijn weekendplannen afzeg.”

Score: 10/10

womanizer getest
Womanizer Duo, Womanizer, €199

Shop hier

Fontaine de Jouvence: Oh my God!

“Vibrators en dildo’s zijn niet aan mij besteed, maar volgens reviews staat dit zuigende systeem garant voor een knallend hoogtepunt. En inderdaad, deze vorm van stimulatie is veel effectiever dan gewone seksspeeltjes, laat staan manuele kunstjes (sorry hubby). Ik moest moeite doen om níét klaar te komen.”

Score: 10/10

fontaine de jouvance
Fontaine de Jouvence, Noire Fontaine, €90

Shop hier

Hoe kies je een seksspeeltje?

Hoewel de juiste vibrators vooral een kwestie is van smaak, zijn er nog een paar details waarop je moet letten.

vibrators getest seksspeeltjes

1. Verkies siliconen vibrators

Siliconen speeltjes zorgen minder snel voor irritatie. Bovendien zijn ze hygiënischer, want makkelijker te wassen dan latex sextoys. Vermijd te allen tijde de 'jelly'-modellen van weleer, want deze gummy modellen bestaan uit ftalaten, oftewel gevaarlijke hormoonontregelaars.

2. Ken je voorkeuren

Clitorale stimulatie? Vaginaal? Anaal ? Plezier met twee? Voor jou, voor hem, voor haar? Er is een waaier aan mogelijkheden, alles hangt af van je voorkeuren. Sommige sextoys richten zich op een zeer specifieke stimulatie, zoals bovengenoemde clitoriszuiger.

3. De grote merken

Kies voor gerenommeerde merken die voldoen aan alle veiligheidscriteria (waterdichtheid, weerstand, comfort) Enkele voorbeelden: Lelo, Fun Factory, Tenga, We Vibe, Womanizer en het Belgische Smilemakers.