Sex talk: Wat is een clitoriszuiger?

Geüpdatet op 29 maart 2019 door Marie Guérin en ELLE België
Sex talk: Wat is een clitoriszuiger?

Tien seconden. Dat is de tijd die nodig is om deze zin te lezen, en ook om een orgasme te bereiken met dit juweeltje. Maar hoe werkt het nu precies?

De Sona wordt soms omschreven als een 'clitoriszuiger'. En dat heeft niets te zien met, zoals je misschien zou denken, cunnilingus. Het is een sensatie die je vast niet kent: vibrerende zuigkracht. Op de clitoris. Dat klinkt misschien barbaars, maar geloof ons, het werkt!

Hoe werkt een clitoriszuiger?

Qua sensatie heb je werkelijk de indruk dat je clitoris wordt opgeslokt door een vibrerend gat. De stimulatie is daarom rechtstreeks op deze zone gericht. Technisch gezien is dit speeltje een 'sonische masseur'. Het gebruikt strikt gezien geen vibraties maar sonische golven en trillingen die de volledige clitoris stimuleren, niet enkel de randen ervan. De modellen zijn waterproof en beschikken over verschillende programma's die je kan aanpassen naargelang je eigen ritme. Het is een kleine revolutie, want geen enkel seksspeeltje was ooit zo intens en snel. Getest en goedgekeurd!

Waar vind je de beste?

Langzaamaan beginnen tal van merken dit model te ontwikkelen. Dit zijn de drie meest betrouwbare versies op de markt: