Orale seks: de meest mindblowing standjes voor haar

Geüpdatet op 20 november 2019 door Maxine Detaellenaere
Orale seks: de meest mindblowing standjes voor haar

Lets talk about sex, baby... orale seks, om precies te zijn. Een ideaal opwarmertje voor een zwoele vrijpartij of net perfect voor een vluggertje, wij geven je de allerbeste standjes voor spetterende bedpret.

1/ Op de sofa

Opgelet, voor dit standje heb je een grote en degelijke sofa nodig, kwestie van niet halverwege jullie steamy onderonsje om te kiepen. Je partner gaat op zijn/haar rug liggen op de sofa, en laat zijn/haar benen over de rugleuning bengelen. Zelf ga je op je knieën boven hem/haar op de sofa zitten, met je gezicht naar zijn/haar onderbuik en jouw onderbuik boven zijn/haar gezicht.

2/ Op je zij

Ben je wel fan van 69, maar hou je het liever meer relaxed, dan is dit standje zeker iets voor jou. Ga beiden op jullie zij liggen, met jullie gezicht richting elkaars onderbuik. Net zoals 69, maar een pak gemakkelijker omdat je beiden kan rusten op het bed of de vloer.

3/ De in-your-face

Je partner gaat op zijn/haar rug liggen op het bed. Jij gaat op je knieën zitten boven zijn/ haar gezicht, met je benen langs zijn/haar hoofd. Op deze manier heb je meer controle, je kan zelf beter aansturen wat je lekker vindt. Ga wel niet op je partners gezicht zitten - kwestie van hem/haar niet te verstikken - maar blijf een beetje hoger hangen. Bonus: niet alleen geniet je van orale seks, het is ook een goede workout voor je dijspieren. #win-win

orale seks, standje, orgasme, tips

4/ Dubbel de fun

Voor wie het zich liever niet al te moeilijk maakt: Ga op je rug liggen op het bed en laat je benen over de rand bengelen. Je partner gaat op zijn/haar knieën zitten met zijn/haar hoofd tussen jouw benen. Dit standje heeft als pluspunt dat je jezelf ook tegelijkertijd manueel kan bevredigen.

5/ Met gekruiste benen

Ga op je rug liggen, trek je knieën op en kruis je benen. Neem je knieën vast, alsof je in een bolletje gaat liggen. Je partner gaat voor jou op zijn/haar knieën zitten en heeft zo een perfect zicht op je vayayay en kan je dus naar hartelust bevredigen.

Nog meer inspiratie nodig? Lees dan zeker '5 yogaoefeningen voor een beter seksleven', 'Welk seksstandje past het best bij jouw sterrenbeeld' of behoed jezelf net voor de '5 filmische seksstandjes die zwaar overrated zijn'.