Welk seksstandje past het best bij jouw sterrenbeeld

Gepubliceerd op 28 november 2016 door Elise
Welk seksstandje past het best bij jouw sterrenbeeldCouple kissing at beach, Italy

We zochten voor elk sterrenbeeld een geschikt standje uit. Vanavond uitproberen?

#1. Ram

RAM

De Ram houdt van seksuele spelletjes en avontuur (denk aan: stiletto’s en sexy lingerie in bed). Met dit sterrenbeeld in bed wordt het gegarandeerd een hete nacht.

Standje: Dit sterrenbeeld staat bekend om snelle, agressieve, zelfs ruwe seks. Probeer een uitdagende positie (bij voorkeur een standje van achteren) en geef hem controle.

1/

#2. Stier

schermafbeelding-2016-11-22-om-13-54-32

De Stier houdt van sensuele en langzame seks. Experimentele standjes zijn uit den boze, hou het lekker traditioneel.

Standje: Stieren vinden niets mis met de klassieke missionarishouding. Niet meteen het meest kinky standje, maar dat hoeft ook niet. Vrouwen met dit sterrenbeeld zijn dol op orale seks, dus de soixante-neuf positie is ook een goede optie.

2/

#3. Tweelingen

tweeling

Mensen met dit sterrenbeeld zijn energiek en fantasierijk, maar ook snel verveeld. Tweelingen worden dan ook "meester van het vluggertje" genoemd. Ze houden van experimenteren en zijn steeds weer op zoek naar nieuwe dingen en kicks. Je bent gewaarschuwd: ze staan open om praktisch alles en overal te proberen.

Standje: Probeer een staande positie (zie puntje "energiek") waarin hij je aankijkt en tegen een muur drukt.

3/

#4. Kreeft

kreeft

Als kreeft ben je onvoorspelbaar en wispelturig in bed. De ene keer wil je vanilleseks, de andere keer liever ruig. Alles hangt van jouw stemming af. Een Kreeft-vrouw moet voor de daad eerst in de juiste “stemming” komen. Een romantisch etentje vooraf doet wonderen. Ook de plaats van het gebeuren is voor haar heel belangrijk: dus niet de achterbank van de auto...

Standje: Ons advies? Een girl on top-standje, waarbij jij alle controle hebt. De "draaitol", bijvoorbeeld, waarbij de jongen neer zit op de rand van een bed of op een stoel. Het meisje zit op hem, met haar rug naar zijn gezicht toe.

4/

#5. Leeuw

leeuw

Leeuwen hebben een groot libido en houden van gepassioneerde seks. Het is echter een fabeltje dat dit sterrenbeeld verzot is op pikante seks. Ze hebben dan wel een diepe sensuele passie, maar koesteren toch enigszins een voorkeur voor ‘normale’ seks. Ze willen immers graag de beste zijn en niet onbelangrijk: controle hebben op de situatie.

Standje: Lepeltje-lepeltje want een leeuw wil jou het liefst overal voelen. Of cowgirl, zo kan de Leeuw laten zien wie de baas is in bed.

5/

#6. Maagd

schermafbeelding-2016-11-22-om-14-00-54

De Maagden lijken op het eerste gezicht heel verlegen, maar dat zijn ze absoluut niet. Net als alle andere aardetekens hebben de Maagden een groot libido. Let wel: dit sterrenbeeld heeft tijd nodig om zich op zijn gemak te voelen, de Virgo is geen one-night-stand-type.

Standje: Het lapdance-standje waarbij hij op een stoel of bed zit, zij zit op hem met haar gezicht naar hem toe. Zij houdt haar voeten op de grond zodat ze op en neer kan wippen of draaiende bewegingen kan maken.

6/

#7. Weegschaal

weegschaal

De Weegschaal houdt van intimiteit in bed. Aaien, strelen en zacht wrijven doet hun ontspannen. Hun fantasierijke en creatieve aard zorgt ervoor dat ze open voor nieuwe ontdekkingen op seksueel vlak. Opgelet: dirty talk kan je bij dit sterrenbeeld beter achterwege laten, hier knappen ze namelijk volledig op af.

Standje: Met Weegschalen kan je gerust ‘next level’ proberen. Zelfs standjes waarbij hij je optilt en je jouw benen om zijn middel klemt. De "Bergbeklimmer" bijvoorbeeld.

7/

#8. Schorpioen

schorpioen

Schorpioen zijn mysterieus en erg seksueel aangelegd. Ze zijn altijd in om nieuwe dingen proberen.

Standje: Probeer een spannende positie, zoals doggy style, en roteer halverwege zodat je elkaar in de ogen kunt kijken. Gedeelde blikken zijn belangrijk in de seksuele communicatie van een Schorpioen.

8/

#9. Boogschutter

boogschutter

Het seksleven van een Boogschutter moet vooral passioneel zijn, maar ze hebben ook een wild side. Dit sterrenbeeld houdt ervan om steeds weer nieuwe dingen te ontdekken, ook op seksueel vlak. Ze schamen zich niet en houden van de zotste en meest impulsieve voorstellen. De liefde bedrijven in de buitenlucht? Graag!

Standje: Boogschutters zijn niet vies van een rollenspel in bed of van seks in de buitenlucht of een andersoortige spannende plek. Het "keukentafel"-standje - need we say more - is een uitstekende keuze.

9/

#10. Steenbok

steenbok

Stiekem is dit het meest ondeugende sterrenbeeld. Een beetje spanking, een beetje vuile praat…. Dat prikkelt de Steenbok. Verder is dit sterrenbeeld is een bedpartner met een subliem uithoudingsvermogen. Een all nighter, dus!

Standje: De ruggelingse amazone. Hierbij ligt de jongen neer, met zijn benen gestrekt. Het meisje komt op hem zitten, met haar rug naar zijn gezicht.

10/

#11. Waterman 

waterman

Watermannen zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om het leuker te maken in bed: standjes, speeltjes, tools... Voor dit sterrenbeeld hoeft seks niet altijd even intiem te zijn.

Standje: De "zittende schommel": bij dit standje zitten beide partners naar elkaar toe. Ze brengen beiden hun armen naar achteren en steunen op hun handen.

11/

#12. Vis

vis

Kaarsjes, satijnen lakens,... Vissen zijn dol op dat soort romantische extraatjes. Creëer sfeer met kaarsen en massage-olie, vissen houden het graag stijlvol.

Standje: "De Boor". Bij dit standje ligt het meisje op haar rug. De jongen houdt de benen van het meisje omhoog, steunend op zijn knieën. Dan voelt ie zich als een vis in het water...