5 seksstandjes voor extra plezier in bed

Geüpdatet op 1 februari 2024 door Lore Ginneberge
5 seksstandjes voor extra plezier in bed Cesar La Rosa

Er zijn waarschijnlijk meer seksstandjes dan mensen op aarde (waarmee je ze zou willen uitoefenen), maar al te vaak zijn die gericht op het genot van de man. Wissel de rollen eens om en ga voor eigen plezier eerst. Deze posities geven je een duwtje in... de rug.

De G-spot positie

seksposities standjes vrouw genot

 

Zoals de naam verraadt, is dit standje ideaal voor stimulatie van de G-spot. Door je verhoogde rug kan je dieper gepenetreerd worden dan bij de missionarishouding. Als deze positie te zwaar voelt voor je rug, kan je altijd kussens en dekens gebruiken ter ondersteuning. En intussen heb jij jouw handen vrij om te doen wat je wilt...

De launch pad

seksposities vrouwen genot launch pad

Deze variatie op de missionarieshouding zorgt voor meer plezier bij jou én je partner, want naast een diepere penetratie wordt jouw clitoris beter gestimuleerd door de bewegingen. Bonuspunt: deze houding vraagt weinig inspanning. Achteroverleunen en genieten is de boodschap!

Lepeltje-lepeltje

seksstandjes vrouw genot posities lepeltje

Lepelen of spoonen is een makkelijke, maar intieme positie voor fans van knuffelseks. Toch is de lepelhouding ook opwindend, want zowel jij als je partner hebben de handen vrij voor extra stimulatie van je clitoris en borsten.

In your face

sekspositie standjes vrouw plezier

Deze positie, ook wel face-sitting, is zowat de meest stimulerende houding voor vrouwen. Niet alleen ligt de focus volledig op jouw genot, jij hebt ook de touwtjes in handen. Kies de hoek, bepaal de houding en laat je verwennen.

Lees ook: hoe onschuldig is een tantra massage?

De Lotus

seksstandje

Deze positie is ideaal voor dolverliefde koppeltjes die elkaar geen seconde willen loslaten. Bij de klassieke lotushouding wikkel je jouw benen rond de middel van je partner, maar deze upgrade zorgt voor een nòg intiemer gevoel. Hierbij heb je alle ruimte om aanbeden te worden, wat wil je nog meer?