De beste standjes en tips voor een stomende vrijpartij in de douche

Geüpdatet op 22 november 2023 door ELLE België
De beste standjes en tips voor een stomende vrijpartij in de douche Shutterstock

Seks onder de douche wordt extra steamy met deze tips. Van verschillende standjes, een vibrator en glijmiddel tot het juiste voorspel.

Drie succesvolle standjes onder de douche

Het is niet gemakkelijk om standjes te kiezen in een krappe douche, vooral wanneer je het uitglijden en het ongecontroleerd slippen - die schadelijk kunnen zijn voor je seksleven - moet vermijden...

1. Rug tegen de muur

douche, seks, standje, tips
Lelo

Je staat tegen de muur, rustend op één been. Het andere been sla je loodrecht langs het lichaam van je man waarbij je met je arm steunt tegen de muur tegenover jou. Op deze manier kan je je heen-en-weer bewegingen controleren zonder uit te glijden.

2. De beperkte doggy

douche, seks, standje, tips
Lelo

Steun tegen de muur en spreid je benen, je lichaam neemt hierbij de hele breedte van de douche in en je man staat tegen de andere muur. Op deze manier beschik je over voldoende gemak om zelf de beweging te bepalen of om te besluiten om zich te laten doen.

3. De lotus

douche, seks, standje, tips
Lelo

Als je het zitten verkiest, zet je dan neer op je geliefde (die de benen zal moeten plooien bij gebrek aan plaats). Deze positie is uitstekend om te genieten van het stromende water...

De beste waterproof speeltjes

Probeer eens een vibrator ontwikkeld voor koppels op afstand. Je partner kan hem vanop afstand bedienen om jou te laten genieten onder de douche, zonder in de badkamer te moeten zijn. Ideaal voor voorafgaande zwoele wateravontuurtjes

douche, seks, standje, tips
Lyla vibrator, Lelo

Shop hier

Aandacht voor glijmiddel

Water is niet je beste bondgenoot tijdens de seks. Om de penetratie te vergemakkelijken is het best om een glijmiddel te gebruiken op basis van olie of siliconen (wel vermijden in de buurt van seksspeeltjes). Voorzorgsmaatregel: vermijd het contact van je intieme zones met zeep.

Shine Organic glijmiddel seks douche tips
Shine Organic glijmiddel, Maude via Parfuma

Shop hier

Zorg voor de nodige inleiding

Een "Vergezel me onder de douche"-sms'je kan het moment net zo spannend als de daad zelf maken (oke, bijna). Besteed dus voldoende aandacht aan je entrée. Een halfopen badjas gevolgd door een expliciete knipoog, een stout sms'je, of de weg tot aan de badkamer die bezaaid is met jouw kleren... Genoeg aanwijzingen voor je geliefde om direct over te gaan tot de serieuze zaken... Zonder tijd te verliezen.

Investeer in een anti-slip mat

De ultieme vrees bij doucheseks: uitglijden en in je nakie moeten afgevoerd worden met een dubbele hernia (remember het Miranda - Aidan debacle uit Sex and the City...) Wees daarom voorbereid en schaf je een anti-slip douchemat aan. Zo kan je lekker wild tekeer gaan zonder risico's op pijnlijke ongelukken.

douche, seks, standje, tips
Anti-slip badmat, HEMA

Shop hier