Seks in de douche: 5 stomende tips

Geüpdatet op 4 juli 2019 door ELLE België
Seks in de douche: 5 stomende tips

Fun in de douche! Je hebt maar enkele minuten nodig om tot een plezierig hoogtepunt te komen. We geven je vijf tips die alles veranderen.

#1 Drie succesvolle houdingen

Het is niet gemakkelijk om een houding te kiezen in een krappe douche, vooral wanneer je het uitglijden en het ongecontroleerd slippen - die schadelijk kunnen zijn voor je seksleven - moet vermijden...

Rug tegen de muur

douche, seks, standje, tips

Je staat tegen de muur, rustend op één been. Het andere been sla je loodrecht langs het lichaam van je man waarbij je met je arm steunt tegen de muur tegenover jou. Op deze manier kan je je heen-en-weer bewegingen controleren zonder uit te glijden.

De beperkte doggy

douche, seks, standje, tips

Steun tegen de muur en spreid je benen, je lichaam neemt hierbij de hele breedte van de douche in en je man staat tegen de andere muur. Op deze manier beschik je over voldoende gemak om zelf de beweging te bepalen of om te besluiten om zich te laten doen.

De lotus

douche, seks, standje, tips

Als je het zitten verkiest, zet je dan neer op je geliefde (die de benen zal moeten plooien bij gebrek aan plaats). Deze positie is uitstekend om te genieten van het stromende water...

#2 De wateraccessoires

Probeer eens een vibrator ontwikkeld voor koppels op afstand. Je geliefde kan hem vanop afstand bedienen om jou te laten genieten onder de douche, zonder in de badkamer te moeten zijn. Ideaal voor voorafgaande zwoele wateravontuurtjes.

Onze favoriet? Seksspeeltje Lyla, Lelo, € 149

douche, seks, standje, tips

Koop hier de Lyla

#3 Aandacht voor glijmiddel

Water is niet je beste bondgenoot tijdens de seks. Om de penetratie te vergemakkelijken is het best om een glijmiddel te gebruiken op basis van olie of siliconen (wel vermijden in de buurt van seksspeeltjes). Voorzorgsmaatregel: vermijd het contact van je intieme zones met zeep.

Onze favoriet? Glijmiddel op basis van silicone, Kruidvat, € 4,99

 

douche, seks, standje, tips

Koop hier glijmiddel met silicone

#4 Zorg voor de nodige inleiding

Een "Vergezel me onder de douche" -sms'je kan het moment net zo spannend als de daad zelf maken (oke, bijna). Besteed dus voldoende aandacht aan je entrée. Een halfopen badjas gevolgd door een expliciete knipoog, een stout sms'je, of de weg tot aan de badkamer die versperd ligt met kleren... Genoeg aanwijzingen voor je geliefde om direct over te gaan tot de serieuze zaken... Zonder tijd te verliezen.

#5 Investeer in een anti-slip mat

De ultieme vrees bij doucheseks: uitglijden en in je nakie moeten afgevoerd worden met een dubbele hernia (remember het Miranda - Aidan debacle uit Sex and the City...) Wees daarom voorbereid en schaf je een anti-slip douchemat aan. Zo kan je lekker wild tekeer gaan zonder risico's op pijnlijke ongelukken.

douche, seks, standje, tips

Koop hier een antislip douchemat

 

 

(Via ELLE Belgique)