8 high tech seksspeeltjes voor sensuele geeks

Gepubliceerd op 8 november 2017 door Maxine Detaellenaere
8 high tech seksspeeltjes voor sensuele geeks

Zwoele nachten gegarandeerd met deze high tech hebbedingen.

Microprocessors, lithiumbatterijen, accelerators...  Vandaag steekt de nieuwe generatie seksspeeltjes elkaar de loef af met technologische hoogstandjes, om ons naar een climax van seksueel genot te brengen. Maar wat zijn nu exact de nieuwigheden op seksgebied 2.0?

#1 Clitorisvibrator Ora

De Ora is een massagetoestel dat orale seks nabootst. Dit erotische juweeltje pulseert, trilt en vibreert in tien gevarieerde stimulatiepatronen, naargelang de gewenste intensiteit. Niet alleen is het een technologisch pareltje, maar ook zijn textuur van zachte silicone is een comfortabele aanrader.

Vibrator Ora 2, € 149,99, Lelo

8 high tech seksspeeltjes voor sensuele geeks - 1

1/

#2 Intuïtieve vibrator Limon

Voor iedereen die door de bomen het bos niet meer ziet bij alle mogelijke vibratie-, rotatie- en pulsatiefuncties. De Limon houdt het eenvoudig met een intuïtief kussentje met slechts één knop. Wil je de intensiteit van de vibrator verhogen, dan hoef je hem enkel samen te drukken met je bekkenbodemspieren, net zoals je een citroen uitperst.

Vibrator Limon,  99,00, Minna

high tech seksspeeltjes

2/

#3 Vibrator Amorino met stimulerende band

Deze nieuwigheid van Fun Factory is een echte innovatie. Met zijn siliconeband kan je zowel de venusheuvel, de schaamlippen als de clitoris stimuleren. Het in te brengen gedeelte geeft druk op de G-spot, het bobbeltje bovenop zorgt dan weer voor een aangename stimulatie van de clitoris.

Vibrator Amorino, € 74,90, Fun Factory

high tech seksspeeltjes

3/

 #4 De duovibrator Tiani 3

Ziehier het nieuwste koppelspeeltje van Lelo. Erg innoverend is de afstandsbediening die je moet kantelen om de intensiteit aan te passen. Volgens ons een veel instinctievere manier van werken, die het gebruik van de vibrator een pak spontaner maakt.

Vibrator Tiani 3, € 139,95, Lelo

high tech seksspeeltjes

4/

#5 De G-Kii legt zich toe op de G-spot

Dit sensuele speelgoed van Je Joue focust volledig op de G-spot. Je kan de G-Kii ombuigen naargelang je lichaamsvorm zodat je nieuwste aanwinst perfect bij je past. Vervolgens hoef je enkel nog te kiezen uit vijf vibratieniveaus om je te doen tintelen van genot.

Vibrator G-Kii, € 94,95, Je joue

high tech seksspeeltjes

5/

#6 Roterende plezierparels Hula Beads

Op het eerste zicht lijkt dit op een klassieke vibrator met afstandsbediening, maar dit turquoise hebbeding heeft een belangrijke extra. De Hula Beads vibreert én draait namelijk tegelijkertijd.

Vibrator Hula Beads, € 169,95, Lelo

high tech seksspeeltjes

6/

#7 Silicone magnetische balletjes

Een echte uitdaging voor kegelfanatiekelingen. De oefening bestaat erin om de balletjes in je vagina te plaatsen en door je spieren op te spannen ze op één lijn te krijgen. Eeuwig respect voor bij wie dit lukt!

Magnetische ballen, $ 47,95, Laid

high tech seksspeeltjes

7/

#8 Muntjes voor orale seks

Deze kleine muntjes geven je niet alleen een frisse adem - altijd een aanrader bij erotische activiteiten - het snoepje versterkt bovendien je gevoeligheid down under waardoor alle stimulatie een nog beter effect heeft.

Sexy muntjes, € 3,95, Bijoux Indiscrets

LEES OOK: Deze app vergemakkelijkt seks op het werk

high tech seksspeeltjes

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Via Elle Belgique, Marie Guérin