8 smart seksspeeltjes voor sensuele geeks

Geüpdatet op 26 juli 2023 door Marthe De Mooter en ELLE België
8 smart seksspeeltjes voor sensuele geeks ©Pexel

Technologie stopt niet en dat geldt ook op het vlak van seksspeeltjes. Ontdek acht hypermoderne smart speeltjes om op een vernieuwende manier je hoogtepunt te bereiken.

De verwarming lager zetten, de lichten aandoen of de rolluiken laten zaken; je kan het tegenwoordig allemaal via je smartphone. Maar de smarttechnologie gaat verder dan dat. Er bestaan ook smart seksspeeltjes met tal van moderne functies. Je kan ze bovendien vanop afstand bedienen met je gsm. Perfect voor koppels of om alleen van te genieten.

1. Smart vibrator

Deze vibrator kan je met de WiFi en Bluetooth verbinden. Zowel jij als je partner kunnen het speeltje dus bedienen. Je moet zelfs niet in dezelfde ruimte zijn. Fans van sfeermuziek, kunnen die afspelen via het slimme toestelletje. Een echt all-in-one seksspeeltje.

smart vibrator
Fugu Smart Wearable Vibrator, Magic Motion

Shop hier

2. Hightech stimulator

Dit hightech seksspeeltje is ontworpen voor de ultieme stimulatie. Dankzij zijn vorm kan hij heel gericht werken. Je kan het smart speeltje bedienen via een app voor jouw ultieme genot.

Gala stimulator
Gala, We-Vibe

Shop hier

3. Onzichtbare minivibrator

Wil je intimiteit niet beperken tot de slaapkamer? Dan is deze onzichtbare minivibrator iets voor jou. Dit smart seksspeeltje is zo klein dat je het overal mee naartoe kan nemen en kan dragen wanneer je wil. Je kan het discreet (laten) bedienen via een app.

Smart mini vibrator
Moxie +, We-Vibe

Shop hier

4. App-gestuurde kegeltjes

Deze smart kegeltjes bezorgen je niet alleen genot, maar trainen ook je bekkenbodemspieren. Ze zijn speciaal ontworpen om de spieren te masseren, aan te spannen, te versterken en te stimuleren voor intenser gevoel. Je kan de kegeltjes via een app bedienen voor een optimale "workout".

Kegeltjes
Duo Smart Kegel Vibrator met Gewichtenset, Magic Motion

Shop hier

5. Innovatieve mastrubator

Dit slimme seksspeeltje is ontworpen voor een ultiem (virtueel) genot. Het pulseert en verwarmt. Je kan de mastrubator bedienen via een app. Daarnaast kan je het speeltje via die app ook verbinden met interactieve content om je solo-ervaring naar een hoger niveau te tillen.

Smart mastrubator
Hannes Neo 2 Masturbator, Svakom

Shop hier

6. Grensverleggende duo speeltjes

Je kan ook samen met je partner genieten van smart seksspeeltjes. We-Vibe bracht een speciale date night set uit met twee speeltjes. Beide kunnen bediend worden met een app, waardoor jullie elkaar tot een climax kunnen brengen.

Smart duo speeltje
Date Night Set, We-Vibe

Shop hier

7. Slim eitje

Dit smart seksspeeltje is perfect voor een spannende avond met je partner. Het is volledig bedienbaar via een app dus je kan je wederhelft de volledige controle geven. Voor een keer zal je het niet erg vinden dat je date op zijn of haar gsm zit tijdens een etentje.

Smart eitje
Jive, We-Vibe

Shop hier

8. Klokvibrator

Opstaan zal nooit meer een opgave zijn met deze smart klokvibrator. Uit bed komen misschien wel. Je kan dit speeltje met een app (vanop afstand) bedienen en instellen als alarmklok. De dubbele stimulatie zal je energie geven voor de rest van de dag.

Smart klokvibrator
Umi Smart Vibrator, Magic Motion

Shop hier

LEES OOK: 5 seksstandjes voor extra plezier in bed