Bekentenis: dit zijn onze 10 favoriete seksuele fantasieën

Geüpdatet op 22 november 2023 door ELLE België
Bekentenis: dit zijn onze 10 favoriete seksuele fantasieën Jakob Owens - Unsplash

Er kwamen meerdere flessen wijn aan te pas, maar wij vonden 10 vrouwen bereid om hun favoriete seksuele fantasieën te delen. Not safe for work!

Seksfantasieën zijn de motor en het glijmiddel van een gezond seksleven. Dankzij je fantasie kan je in een 100% veilige omgeving experimenteren met seks. De ene fantasie is al wat meer beladen dan de andere - over je ingebeelde sekscapades met de man van je zus kan je maar beter discreet zijn, maar ook taboefantasieën zijn niet abnormaal. Een fantasie hoeft ook helemaal niet sociaal aanvaard te zijn, of zelfs maar legaal. Mijn 24-jarige nichtje ligt ‘s nachts al eens wakker van een 16-jarige adonis op wie ze wekelijks babysit... Zolang je zelf het onderscheid kunt maken tussen een nono en een gogo, staat er geen rem op de creativiteit.

1. De vreemde man op de trein

Valerie (32): “Ik nam op mijn negentiende in mijn eentje de slaaptrein naar het vakantiehuisje van mijn ouders in de Alpen en leerde onderweg een knappe dertiger kennen. We deelden een tafeltje in de restauratiewagon. Ik vond hem meteen leuk. Die avond kwam hij aankloppen aan mijn coupé, zogezegd om te kijken of alles oké was, maar ik wist wel wat hij wilde. Ik was nog heel onervaren en heb hem vriendelijk weggestuurd. Dat neem ik mezelf nog elke dag kwalijk. Wat heb ik toen gemist?

In mijn fantasie wimpelt hij mijn protest af en begint hij me hartstochtelijk te kussen. Ik heb geen enkel verweer en hang als een lappenpop in zijn armen. Hij plaatst me met mijn benen wijd tegen de deur van de coupé en neemt me kordaat langs achter. Ik ben poedelnaakt, mijn borsten worden tegen het raampje geplet. Hij heeft zijn maatpak nog aan, de broek opengeritst. Ik ben doodsbang dat de conducteur ons zal ontdekken. Soms gebeurt dat ook - de conducteur is uiteraard een beeldschone jongeman - en dan nemen ze me om beurt op het veel te kleine bankje. In al mijn onervarenheid gaat er een nieuwe wereld voor mij open.

Ik fantaseer nog bijna elke week over wat er had kunnen gebeuren, als ik maar iets losbandiger was geweest. Als ik een keertje geen zin heb en mijn lief wel, dan breng ik mezelf in de stemming met deze fantasie. Wat zou ik graag nog een keertje op die trein zitten en een tweede kans krijgen...”

seksuele fantasieën fantasie vrouwen seks
Nelson Eulalio - Unsplash

2. Dokter, wat doet u nu?

Charlotte (28): “Ik fantaseer geregeld over mijn gynaecoloog. Hij is een knappe vijftiger en door zijn leeftijd en beroep ben ik gaan geloven dat hij beschikt over magische seksuele krachten. In mijn favoriete fantasie moet ik eens goed nagekeken worden, hoewel ik natuurlijk geen klachten heb. De dokter heeft een stagiaire die het nog allemaal moet leren. Ik weet niet precies wat ze in mijn fantasie doet, ze is er gewoon altijd bij. Ik word vastgegespt in de stoel en de dokter vertelt de stagiaire hoe ze me moet aanraken. Ze doen een aantal erg sexy testjes, er worden enkele voorwerpen ingebracht en ze zijn allebei erg enthousiast over het verzorgde voorkomen van mijn vagina, mijn mooi getrimde schaamhaar, mijn perfecte PH-waarden, ...

Dan wil de dokter graag weten hoe ik precies tot een orgasme kom - mijn clitoris moet natuurlijk ook nagekeken worden - en de stagiaire gaat onder zijn aanwijzingen met een vibrator aan de slag. Intussen onderzoekt de gynaecoloog mijn beide borsten. Ik kom bijna meteen tot een hoogtepunt, maar toch net niet. Op dat moment neemt de dokter het van de stagiaire over en in zijn vakkundige handen kom ik gillend klaar. Hij complimenteert me met mijn goede gezondheid en raadt me aan om over een jaartje nog eens op controle te komen. Sorry, ik weet dat dit allemaal erg vreemd klinkt en ik heb geen idee waar het vandaan komt.”

3. Voyeurisme

Vero (40): “De ene keer ben ik aan het wandelen in een bos, de andere keer ben ik op een feestje of op café. Maar de rode draad blijft dezelfde: ik ontmoet een knappe en intrigerende man, die me zover krijgt dat ik seks met hem heb terwijl anderen toekijken. Die anderen zijn zowel vreemden als mijn vrienden en vriendinnen.

Vooral mijn vriendinnen vinden het erg choquerend dat ik me zo laat gaan, maar ze blijven kijken. Mijn knappe lustobject vraagt me nogal dwingend om hem oraal te bevredigen en ik doe mijn uiterste best om het hem naar de zin te maken. Uiteraard worden alle omstaanders geweldig opgehitst door mijn performance en soms doen ze het binnen de kortste keren ook met elkaar. Ik vind het een sexy idee dat anderen zien hoe ik een vreemde man laat klaarkomen. Oh, in mijn fantasie komt hij klaar op mijn borsten, iets wat ik in het echt helemaal niet leuk vind.”

seksfantasieën seksuele dromen fantasie vrouwen
Jakob Owens - Unsplash

4. Yes master

Kim (23): “Ik schaam me best wel over mijn fantasieën, omdat ze soms licht gewelddadig zijn. De dingen die ik fantaseer, zou ik nooit willen meemaken. Vaak fantaseer ik dat ik met een medestudent op mijn kot zit om te blokken. Al gauw blijkt hij andere bedoelingen te hebben en verplicht hij me tot seks. Ik vecht zo hard als ik kan, maar de overmacht is te groot en hij bindt me vast op het bed. Ik ben geblinddoekt en moet hem pijpen. Daarna krijg ik een portie billenkoek en komt hij bij me naar binnen. Ik probeer hem nog steeds weg te duwen, maar door zijn diepe, ritmische stoten raak ik uiteindelijk gekalmeerd en kom ik nog klaar ook. Nee, dit is geen uitnodiging. Als iemand me dit in het echte leven zou flikken, bel ik de politie!”

5. Oh, dus daar zit mijn clitoris!

Hannelore (37): “De eerste keer heb ik altijd iets heel sexy gevonden. Ik beeld me in dat ik weer een meisje van zeventien ben dat van toeten of blazen weet. Een onschuldig kind met ontluikende verlangens... En dan verschijnt mijn wiskundeleraar van de middelbare school. Hij geeft me bijles aan huis, maar mijn ouders zijn nog op het werk. We zitten naast elkaar aan tafel en plots voel ik zijn hand op mijn been. Hij schuift mijn rokje naar boven. ‘Er zijn nog een hoop andere dingen die ik je kan leren’, fluistert hij. Hij trekt me omhoog en duwt me tegen de muur. Om een of andere reden word ik graag tegen de muur geduwd...

Met de ene hand pint hij mijn armen vast boven mijn hoofd, zijn andere hand stimuleert zachtjes mijn clitoris. Voor ik het goed en wel besef, krijg ik lessen in de liefde, eerst voor dummies, maar na enkele weken wordt het een cursus voor gevorderden. Op de laatste dag volgt er een examen waarbij ik seks moet hebben met zijn vrienden, die me punten geven op mijn vaardigheden. Geen idee hoe het afloopt met mijn examen wiskunde.”

6. Eén is geen

Cathy (42): “Ik fantaseer wel eens dat mijn man me deelt met zijn beste vriend. En soms met zijn hele vriendenkring. Een gangbang heet dat, denk ik. Mijn man mag dan eerst en de anderen schuiven aan. Daarna word ik langs overal tegelijk genomen, terwijl ik ook nog iemand moet pijpen. Ik denk dat dit in de praktijk erg onhandig zou zijn en ik ben niet van plan om het ooit te proberen. Iets zegt me dat de fantasie beter is dan de werkelijkheid.”

Lees ook: wil je weten hoe een trio echt verloopt?

7. Een andere vrouw

Alex (42): “Ik was een erg braaf meisje vroeger, maar nu vind ik het jammer dat ik niet wat meer geëxperimenteerd heb. Ik voelde me wel eens aangetrokken tot een vrouw en vaak vroeg ik me af hoe dat zou zijn. Seks met een vrouw lijkt me zo fijn. Mijn favoriete fantasie gaat over de zus van mijn man. Ze is heel extravert en knap en er hangt wel wat chemie tussen ons. Dan droom ik bijvoorbeeld dat ik haar na het kerstfeest nog help om het huis op te ruimen. Ik heb haar eerder die avond een fles geurige lichaamsolie cadeau gedaan en ze heeft de hint begrepen.

Nog voor er één bord is afgewassen, liggen we te rollebollen voor de haard, tussen de kaarsjes. Het begint met kussen en knuffelen en een sensuele oliemassage. Daarna verkennen we elke centimeter van elkaars lichaam. Tot we schokkend klaarkomen in elkaars armen. Erg vanille allemaal. Mijn fantasieën over mannen zijn wat ruiger. Ik denk dat ik bij een vrouw een zachtere versie van mezelf zou zijn. Soms komt mijn man ook voor in het verhaal, wat ik vreemd vind. Hij doet het in mijn fantasie niet met zijn zus, maar wel met mij, terwijl ze toekijkt. Is dat incest? Ik hoop het niet! (lacht)”

seksuele fantasieën seksdromen fantasie
Roman Kripkhov - Unsplash

8. Girls on top

Juliette (32): “Ik heb deze fantasie nog nooit luidop uitgesproken, maar ik zou mijn partner graag langs achteren penetreren met zo’n strap-on dildo. Voor je me raar bekijkt: ik besef wel hoe dit klinkt. Dus laat me even uitleggen wat me er zo leuk aan lijkt. Penetratie geeft je macht, het is een soort van onderwerping. Ik vind het fijn als mijn man me vraagt wat er moet gebeuren, als ik de touwtjes in handen heb, dat geeft me een veilig gevoel. En ik zie hem ook graag in een kwetsbare positie, zodat hij zich aan mij moet overleveren. Als vrouw doe je dat toch ook als je je door een man ‘laat nemen’. Ik zou gewoon graag eens weten hoe het voelt om ‘de agressor’ te zijn. Maar neen, ik heb geen strap-on in mijn nachtkastje liggen, want ik weet zeker dat hij dit niet zou zien zitten

9. Wat moet dat kosten?

Leya (27): “Mijn huisbaas is erg sexy en hij moet geregeld iets komen repareren. Ik heb me wel eens ingebeeld dat ik aan het einde van de maand geen geld meer heb en dat ik hem in natura moet betalen. De meeste van mijn fantasieën zijn variaties op dit thema. Ik moet van de ene kant van het land naar de andere liften en in ruil moet ik seks hebben met een trucker. Of ik ben mijn bankkaart kwijtgeraakt en de hotelmanager wil me niet uitchecken tenzij ik me laat nemen op zijn bureau. Of mijn professor wil me alleen goede punten geven als hij me in de aula mag nemen op zo’n klaptafeltje. De papieren en de balpennen vliegen in het rond. De rest van het jaar zit ik op de eerste rij en neuk ik hem met mijn smachtende blik... Zo kan ik er nog wel een honderdtal verzinnen.”

10. Humanoids

Lore (32): “Ik zal maar meteen één van mijn meest gênante seksfantasieën vertellen. Soms beeld ik me in dat ik het met een robot doe. Of eerder een soort humanoid, die er heel menselijk uitziet en die ik kan programmeren naargelang mijn stemming. Hij kan erg lief en attent zijn, maar ook ruw en dominant. Toen ik een jaar of zestien was, zag ik per ongeluk een fragment van een pornofilm waarin een vrouw genomen werd door een soort ‘fuck machine’, met allerlei vibrators en vreemde dingetjes om haar te bevredigen. Ze werd langs alle kanten bevredigd door die machine en gilde: ‘Dit is de beste seks die ik ooit gehad heb!’ Die scène heeft erg veel indruk op me gemaakt. Ik denk dat mijn robotfantasie daaruit voortkomt.”

Tot slot: waarom fantaseren vrouwen over gedwongen seks?

Veel vrouwen fantaseren over zaken die ze nooit willen meemaken. Meer dan de helft geeft toe wel eens een gedwongen-seksfantasie te hebben, dit kan gaan van verkrachting tot bewusteloze of dronken seks. De vraag is echter niet hoeveel vrouwen hier precies over fantaseren, maar wel waarom. De meest gangbare theorie is dat we ons toch wat schuldig voelen over onze wulpse gedachten, die meestal niet over onze partners gaan. Door je in te beelden dat je aangerand wordt, kom je er nog net mee weg. En dan is er ook nog de factor verlangen. In je dromen ben je gewoon zo lekker dat die ander je wel móet nemen, ook al zit je daar niet op te wachten. Eigenlijk fantaseer je gewoon dat je onweerstaanbaar bent.

LEES OOK: