De 10 beste sekstandjes tijdens een hittegolf

Geüpdatet op 19 januari 2023 door Maxine Detaellenaere
De 10 beste sekstandjes tijdens een hittegolf

Zin in stomende seks maar niet in liters zweet? Dit zijn de 10 beste standjes wanneer het kwik de hoogte inschiet.

In deze bloedhete dagen zie je je lief op z'n best: sunkissed skin, zo weinig mogelijk textiel en lekker bezweet. Met als gevolg dat we onze handen niet van hem kunnen afhouden... Maar zo'n hittegolf heeft ook wel een nadeel: het is gewoonweg te warm voor al te intensieve bedgymnastiek. Enter deze 10 standjes die je in de zevende hemel brengen, zonder al te veel inspanning.

#1 Ijsblokjes

Ideaal voor tijdens het voorspel. Plaag elkaar met een ijsblokje dat je over elkaars lichaam wrijft, je zal tintelen van plezier.

#2 Douche

Geen privézwembad? Duik dan samen de douche in en geniet van een lekker potje rechtstaande seks terwijl het verfrissende water volop over jullie lichamen stroomt.

#3 Cosmo Cat

Start in missionarispositie met je benen net wijd genoeg zodat hij bij je binnen kan. Laat hem dan een vijftal cm hoger bewegen zodat zijn bekken gelijk loopt met het jouwe (deze positie heet de 'coital alignment technique' oftwel CAT). Laat hem naar voor en achter bewegen, terwijl jij je bekken omhoog duwt zodat je clitoris tegen de basis van zijn penis wrijft.

seks, standje, tips, inspiratie, zomer, warm, hitte, relatie, liefde

#4 Niagara Falls

Heb je een bad? Laat hem er dan in zitten met gestrekte benen en ga met je rug naar hem gericht, op je knieën op hem zitten. Neem de douchekop erbij en laat het water op jou stralen voor een dubbele stimulatie.

#5 Pretzel

Ga op je rug liggen en kantel je heupen op je zij. Laat je partner op zijn knieën zitten naar jou gericht en haak je bovenste been rond zijn middel.

#6 Doggy style

Nog een standje dat weinig lichaamscontact vereist en bovendien kan je een ventilator recht voor jou plaatsen, verkoeling verzekerd.

#7 De schelp

Een voordeel aan warm weer is dat je er net iets flexibeler van wordt, het ideale moment dus om wat meer uitdagende standjes te proberen. Voor de schelp ga je op je rug liggen en doe je je benen helemaal naar boven, tot je je enkels boven je hoofd kan kruisen. Je partner penetreert je dan in missionarishouding.

seks, standje, tips, inspiratie, zomer, warm, hitte, relatie, liefde

#8 Het hobbelpaard

Laat je partner op zijn rug liggen, met zijn knieën geplooid en ga met je rug naar hem toe op hem zitten en laat hem je penetreren. Sla je benen rond zijn dij en beweeg op en neer terwijl je je clitoris tegen zijn dij wrijft voor dubbel plezier.

#9 De luchtmatras

Dit standje kan je zowel in het water als op het droge proberen. Heb je een zwembad, neem dan een luchtmatras en ga je er met je romp op liggen. Je partner staat achter je en penetreert je en je slaat daarbij je benen om zijn middel. Werkt ook thuis op de keukentafel...

#10 Lepeltje lepeltje

Oké, niet meteen de meest frisse positie want erg veel lichaamscontact, maar lepeltje lepeltje vraagt wel zeer weinig inspanning en zorgt toch voor een sterke stimulatie.

Lees ook '5 filmische standjes die zwaar overrated zijn' en 'De beste seksstandjes volgens je lief'.